Schwarzkopf Fibreplex

Actieve filters:
Sorteren op
-45%
adviesprijs 128.26
5830
€ 70,54 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-45%
adviesprijs 128.26
5830
€ 70,54 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Ontdek de magie van Schwarzkopf Professional Fibreplex: Kleurbescherming & Versterking in één

Schwarzkopf Professional Fibreplex is niet zomaar een haarproduct. Het is de belichaming van wetenschap en schoonheid die samenkomen om het haar te transformeren. Een bond-enforcing systeem dat je haar beschermt tijdens het ontkleuren, oplichten en kleuren.

Ongeëvenaarde kleurbescherming

We weten allemaal dat het ontkleuren van haren niet de beste vriend van je haar is. Maar met de magie van FIBREPLEX verandert dat allemaal. Het Bond Enforcing System van Schwarzkopf creëert haarbruggen en biedt langdurige kleurbescherming. Het geheim? Regelmatig gebruik maken van de FIBREPLEX Shampoo en de N°3 Bond Maintainer. Het resultaat: haarbreuk verminderen met tot wel 94% tijdens het ontkleuren in vergelijking met ontkleuren zonder FIBREPLEX. Plus, een gegarandeerde hoge haarkwaliteit na het kleuren zonder waarneembare kleurveranderingen.

Van start tot finish: het Fibreplex proces

Het wonder van Schwarzkopf FIBREPLEX schuilt in zijn vier eenvoudige stappen:

  1. Schwarzkopf Professional FibrePlex Nr. 1 Bond Booster: Te mengen met de ontkleuring of kleuring.
  2. Schwarzkopf Scalp Protection Serum: Beschermt de hoofdhuid tegen irritaties voor het kleuren.
  3. Schwarzkopf Hair Primer: Gebruik je voor het kleuren, voor een betere kleurhechting.
  4. Schwarzkopf Professional FibrePlex Nr. 2 Bond Sealer: Aan te brengen als treatment na het wassen van het haar.

Dit alles zorgt ervoor dat je haren beschermd worden tegen haarbreuk en algehele beschadiging. Een uniek proces waarbij je haar wordt ingekapseld in bescherming.

Olaplex ontmoet zijn match

Olaplex mag dan bekend zijn, maar Fibreplex biedt een uniek voordeel. Terwijl Olaplex zich richt op herstel, legt Fibreplex de nadruk op preventie. Dus als je overweegt je lokken te verven, vraag dan naar Fibreplex. Met Fibreplex krijg je tot 94% minder haarbreuk in vergelijking met kleuring zonder het. Een waardige concurrent voor Olaplex, hoewel de focus net iets verschilt.

Baanbrekende technologie voor je lokken

Tijdens het ontkleuren worden je haarvezels beschermd door de zure formule van Fibre Bond Technologie met actieve componenten. Dit zorgt voor een vermindering van haarbreuk met tot 94% vergeleken met kleuringen zonder Fibreplex. De Fibre Bond 4.5 Technologie creëert en verzegelt verbindingen in de haarvezels, minimaliseert haarbreuk tijdens kleurprocessen en brengt het pH-niveau in balans.

Je eigen salonervaring, thuis

Niet alleen is Fibreplex perfect voor in de salon, het is ook geweldig voor thuisgebruik. Met producten zoals de Fibreplex Shampoo en N°3 Bond Maintainer kun je die pas-geverfde glans behouden en je haar sterk houden. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je kleur levendig en je haar gezond te houden.

de ultieme haarverzorgingskeuze

Kies voor een behandeling die werkt. Kies voor een look zonder compromis. Kies voor Fibreplex. Laat je haar stralen als nooit tevoren.

De beste merken tegen de scherpste prijzen