Schwarzkopf IGORA COLOR10

Actieve filters:
Sorteren op
-43%
adviesprijs 19.12
894
€ 10,82 incl. btw
Levering in 3-5 werkdagen

Verander je look in een oogwenk met Schwarzkopf Igora Color10 – supersnelle haarkleuring

Als je een verbluffende haarkleur wilt en niet veel tijd hebt, is Schwarzkopf Igora Color10 jouw redder in nood. Deze innovatieve haarkleuring zorgt voor opmerkelijke resultaten in slechts 10 minuten, ideaal voor zowel het bijwerken van uitgroei als voor een volledige applicatie op zowel kort als lang haar.

Voor wie is Schwarzkopf Igora Color10 bedoeld?

Schwarzkopf Igora Color10 is perfect voor iedereen die een snelle verandering wil. Of je nu een klant bent die de salon binnenloopt zonder afspraak, iemand die uitgroei wil bijwerken, of een last-minute beslisser die zijn lokken wil kleuren net voor sluitingstijd – deze superieure haarkleuring heeft je gedekt. Zelfs voor mannen die een kleurverandering willen of jongere klanten met een druk schema, biedt Igora Color10 een handige oplossing.

Wat maakt Schwarzkopf Igora Color10 uniek?

Deze haarkleuring onderscheidt zich door de bijzondere eigenschappen, dankzij de baanbrekende Amino Acid Carrier technologie. Deze technologie zorgt voor uitmuntende kleurresultaten, zorgvuldige verzorging en een perfecte dekking, waardoor Schwarzkopf Igora Color10 een waardevolle toevoeging is aan de service mogelijkheden van je kapsalon. Je kunt nu meer klanten van dienst zijn en hen een snellere en efficiëntere kleurservice bieden.

Ongeëvenaarde voordelen van Schwarzkopf Igora Color10

Schwarzkopf Igora Color10 heeft vijf indrukwekkende voordelen die het de ideale keuze maken voor haarkleuring:

  1. Inwerktijd van slechts 10 minuten: Hoewel de inwerktijd ongelooflijk kort is, levert Igora Color10 toch de perfecte grijpdekking.
  2. Ideale grijsdekking: Het biedt een volledige dekking voor grijs haar, waardoor je haar er levendig en jeugdig uitziet.
  3. Langdurig kleurbehoud & levendigheid: Ondanks de snelle inwerktijd behoudt je haar langdurig zijn kleur en levendigheid.
  4. Perfecte & egale kleurresultaten: Het resultaat is een gelijkmatige, professionele kleur die je zelfvertrouwen een boost geeft.
  5. Briljante glans: Naast het kleuren, voegt het een prachtige, briljante glans toe aan je haar, waardoor het er gezond en goed verzorgd uitziet.

De snelheid en efficiëntie van Schwarzkopf Igora Color10

Als je haarkleurproduct zoekt dat snel en efficiënt werkt, maar niet inlevert op kwaliteit, dan is Schwarzkopf Igora Color10 de juiste keuze voor jou. Met zijn supersnelle inwerktijd en de mogelijkheid om een breed scala aan klanten te bedienen, biedt het je een breed scala aan mogelijkheden en voordelen. Van grijpdekking tot briljante glans, de voordelen van deze haarkleuring zijn eindeloos. Maak een einde aan lange wachttijden en start met de ultieme kleurervaring die Schwarzkopf Igora Color10 te bieden heeft.

De beste merken tegen de scherpste prijzen