Schwarzkopf IGORA EXPERT MOUSSE

Actieve filters:
Sorteren op
-40%
adviesprijs 18.15
894
€ 10,82 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Voor een snelle kleuropfrisser of een semi-permanente kleuring voor een speciale gelegenheid: met Schwarzkopf Professional IGORA EXPERT MOUSSE breng je in korte tijd een schitterende kleur aan in het haar. De kleur is niet permanent en was je er na acht wasbeurten weer uit. Ideaal voor wanneer je je haar voor het eerst verft en een nieuwe tint wilt proberen. Of juist wanneer je je haar vaak verft en een opfrisser wenst. Met IGORA EXPERT MOUSSE kan je alle kanten op!

De voordelen van IGORA EXPERT MOUSSE

De veelzijdige kleuren van IGORA EXPERT MOUSSE variëren van donkerbruin tot platinablond en van lichtbruin violet tot lichtblond koper. Met de verzorgende semi-permanente kleurmousse van Schwarzkopf Professional kies je altijd een kleur die bij je past. Fijn is ook dat de kleuren onderling mengbaar zijn, voor de meest creatieve en verrassende coupes. IGORA EXPERT MOUSSE geeft 20% grijsdekking, perfect voor wanneer je de eerste paar grijze haren wilt verbloemen. Als kapper heeft IGORA EXPERT MOUSSE als groot voordeel dat je er snelle kleurcorrecties mee uitvoert. IGORA EXPERT MOUSSE is bovendien dé oplossing voor wanneer je de tijd tussen twee complete verfbeurten wilt oprekken.

IGORA EXPERT MOUSSE verzorgt het haar

Schwarzkopf Professional IGORA EXPERT MOUSSE bevat verzorgende bestanddelen die je haar tijdens en na het verven een oppepper geven. Lipiden (vetten) uit saffloerolie en zogenoemde quats (quaternaire ammoniumverbindingen) herstellen beschadigd haar, maken het haar glad en glanzend en zorgen voor een sterke anti-klitwerking. IGORA EXPERT MOUSSE werkt dus optimaal beschermend voor je lokken, zowel tijdens als na het kleuren.

De beste merken tegen de scherpste prijzen