Schwarzkopf IGORA ROYAL

Actieve filters:
Sorteren op
-40%
adviesprijs 34.99
1735
€ 20,99 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-45%
adviesprijs 19.90
905
€ 10,95 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-43%
adviesprijs 19.12
894
€ 10,82 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-43%
adviesprijs 19.12
894
€ 10,82 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-43%
adviesprijs 19.12
894
€ 10,82 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-44%
adviesprijs 16.88
788
€ 9,53 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Het paradepaardje binnen de Schwarzkopf Professional IGORA-lijn is IGORA ROYAL, een productlijn briljante, intense haarkleuring met High Definition-effect. IGORA ROYAL staat als geen ander voor een geweldige dekking (100% grijsdekking) en een kleurbehoud zoals je dat zelden tegenkomt. IGORA ROYAL is voor een door coloristen ontwikkeld om jou als kapper de allermooiste haarcreaties te laten creëren. Ga je voor een volledige dekking of een krachtige balayage? De kleurnuances binnen de Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL-lijn variëren van natuurlijk tot ultiem fashion.

IGORA ROYAL High Definition-technologie

De IGORA ROYAL-lijn van Schwarzkopf Professional maakt gebruik van een moderne High Definition-technologie waarbij wordt gewerkt met intense kleurpigmenten. Deze technologie zorgt voor de meest heldere tinten, een waanzinnige intensiteit en de allerbeste dekking. De speciale High Definition-technologie wordt gecombineerd met de toevoeging van lipiden, waardoor de kleurpigmenten dieper in het haar kunnen doordringen. Dit geeft die intense look, een stralende glans en het beste kleurbehoud. Wat de High Definition-technologie nog meer typeert: na het uitspoelen van de IGORA-kleur worden de haarschubben gesloten. Hierdoor wordt de kleur in de haren geseald en heb je lang plezier van een intens kleurresultaat.

 

IGORA ROYAL voor iedereen

Binnen IGORA ROYAL heb je keuze uit verschillende sublijnen. Net wie je in je stoel hebt zitten en welk resultaat je voor ogen hebt. IGORA ROYAL onderscheidt de lijnen:

Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL Absolutes: permanente haarverf met actieve, verzorgende ingrediënten
Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL Silverwhite: permanente haarverf voor natuurlijk wit haar en schitterende zilveren coupes
Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL Highlifts Color: permanente verf voor blond haar met een koele ondertoon en minimale haarbreuk

 

Combineer IGORA ROYAL met een kwalitatieve developer

Haarverf en een goede developer (ook wel oxidant of ontwikkelaar genoemd) gaan hand in hand. Voor het allerbeste kleurresultaat combineer je je favoriete IGORA ROYAL-kleuren met de IGORA ROYAL Oil Developer, een krachtige en tegelijkertijd milde ontwikkelaar op basis van waterstofperoxide. De developer zorgt ervoor dat de kleuring op het haar ‘pakt’. Meng IGORA ROYAL en de IGORA ROYAL Oil Developer altijd in een glazen of plastic bakje, niet in een metalen schaaltje.

De beste merken tegen de scherpste prijzen