Schwarzkopf IGORA VARIO BLOND

Actieve filters:
Sorteren op
-45%
adviesprijs 56.02
2547
€ 30,82 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-43%
adviesprijs 19.12
894
€ 10,82 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-45%
adviesprijs 56.02
2547
€ 30,82 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Een holistische kijk op ontkleuring: met Schwarzkopf Professional IGORA VARIO BLOND heb je het beste op het gebied van ontkleuring te pakken. Het stuifvrije ontkleuringspoeder licht tot wel acht tinten op en is even effectief als beschermend voor het haar. De nieuw IGORA Fibre Bond-technologie gaat haarbreuk tegen en maakt de haarvezels sterker.

IGORA Fibre Bond tegen haarbreuk

Met IGORA VARIO BLOND van Schwarzkopf Professional ontkleur je het haar in een handomdraai en worden gezonde, glanzende lokken behouden. Het effectieve blondeerpoeder kan tot wel 8 tinten oplichten zonder dat het haar te veel wordt beschadigd. Hier is de geïntegreerde IGORA Fibre Bond-technologie verantwoordelijk. Deze nieuwe technologie versterkt de haarvezels en vermindert haarbreuk met 94%, een unieke prestatie gezien veel ontkleuringsproducten het haar juist kunnen beschadigen en afbreken.

 Verschillende varianten IGORA VARIO BLOND

Binnen IGORA VARIO BLOND kun je kiezen tussen verschillende varianten blondeerpoeder. Zo is er het blauwe stuifvrije poeder VARIO BLOND PLUS. Omdat het poeder blauw is, is dit ontkleuringspoeder van Schwarzkopf Professional de beste in het neutraliseren van gele tinten. IGORA VARIO BLOND PLUS geeft prachtige koele tonen. Daarnaast is er VARIO BLOND SUPER PLUS, een wit stuifvrij blondeerpoeder dat een ietwat warmer effect heeft en gele tinten net wat minder neutraliseert. Wel kan VARIO BLOND SUPER PLUS tot acht tinten oplichten, in tegenstelling tot de zeven tinten van VARIO BLOND PLUS.

De beste merken tegen de scherpste prijzen