Enig resultaat

Schwarzkopf Mad About Curls

Actieve filters:
Sorteren op
-40%
adviesprijs 19.00
Oorspronkelijke prijs was: 1570.Huidige prijs is: 942.
€ 11,40 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Reinigen, verzorgen, versterken en verfrissen: Schwarzkopf Professional biedt voor de verzorging van krullen een vierstappenplan.

Mad About Curls is het krullenregime van Schwarzkopf Professional voor gezonde, bouncy en glanzende krullen en golven. Schwarzkopf Professional Mad About Curls hydrateert je krullende coupe, geeft versterking en voeding en beschermt je krullen als de beste tegen haarbreuk en hitte. In Mad About Curls zorgt het revolutionaire Aquarine Complex voor perfect verzorgde en gehydrateerde krullen. De lijn is geschikt voor zowel golvend als fijn en grof krullend haar.

Wat maakt Schwarzkopf Professional Mad About Curls zo bijzonder?

Als het aan Schwarzkopf Professional ligt, benader je de verzorging van je krullen op een holistische manier. Niet één product voor glanzende krullen, maar een compleet stappenplan dat je achtereenvolgens gebruikt om de krullen van je dromen te krijgen. Mad About Curls maakt gebruik van het Aquarine Complex. Deze revolutionaire formule bevat Polyamide-1 en product-specifieke verzorgende ingrediënten. Hierdoor ben je verzekerd van krachtige, glanzende en gehydrateerde krullen, volop definitie en minder haarbreuk. Schwarzkopf Professional Mad About Curls gaat terug naar de originele structuur van je haar en maakt je krullen nog gezonder en glanzender.
Voor fijne tot grove krullen

Voordat je aan de slag gaat met specifieke verzorging voor krullend haar is het goed om te weten welk haartype én welke haartextuur je hebt. Zijn je krullen vooral golvend, heel krullend of eerder spiraalvormig? En heb je losse krullen of juist strakke? Elk krullencoupe is uniek qua vorm, type, dichtheid, lengte en droogheid. Bij krullend haar wordt het soort krullen aangeduid met cijfers en letters. Zo kun je een 3C zijn, of een 4A. De Mad About Curls-reeks is met name geschikt voor krullentypen 3 en 4: krullen en spiraalvormig. Alle producten zijn voor losse tot strakke krullen.

Het krullenstappenplan van Schwarzkopf Professional Mad About Curls

Voor sterke, veerkrachtige en goed gehydrateerde krullen gelooft Schwarzkopf Professional in een regime dat bestaat uit enkele stappen. Om je krullen te reinigen, gebruik je de Mad About Curls High Foam Cleanser, een sulfaatvrije shampoo waarmee je losse tot strakke krullen mild reinigt, hydrateert en definitie geeft. Je krullen verzorg je vervolgens met de Mad About Curls Two-Way Conditioner, een conditioner die je ook als leave-in kunt gebruiken. Hebben je krullen meer voeding nodig? Dan is er de Mad About Curls Butter Treatment. Klaar om te stylen? Dat doe je met de Mad About Curls Light Whipped Foam, een lichte stylingmousse die de natuurlijke definitie van krullen verbetert en dorstige krullen hydrateert. Je lokken verfrissen – ook de dag ná het wassen – kan met Mad About Curls Quencher Oil Milk, een pre-styler die de definitie van je krullen een extra boost geeft.

Superfood voor je krullen

Voor extreem droge krullen heeft Schwarzkopf Professional speciaal voor type 4-krullen de Mad About Curls Superfood-lijn. Binnen deze lijn kan je kiezen voor de extreem voedende Superfood Leave-In, op basis van vier superfoodoliën: kokosolie, druivenpitolie, avocado-olie en ricinusolie. Perfect voor een extra intense hydratatie en verzorging van weerbarstige type 4-krullen die van nature droger, weerbarstiger en minder glanzend zijn.

De beste merken tegen de scherpste prijzen