Schwarzkopf Mad About Lengths

Actieve filters:
Sorteren op
-40%
adviesprijs 17.06
846
€ 10,24 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
adviesprijs 19.00
942
€ 11,40 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
Uitverkocht
adviesprijs 38.12
1890
€ 22,87 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar

Durf jij voor lang te gaan? Schwarzkopf Professional Mad About Lenghts moedigt aan je haar lang, langer, langst te laten groeien.

De lichtgewicht formule van deze verzorgingslijn speciaal voor lang haar maakt je lange lokken prachtig glanzend, gezond en laat het soepel vallen. Stel je knipbeurt in de salon zo lang mogelijk uit en kies voor de beste verzorging van je lange haren, zodat het gezond en glanzend langer kan groeien met minimale gespleten haarpunten.

Waarom Schwarzkopf Mad About Lengths?

Iedereen met lang haar weet: je haar lang laten groeien kost de nodige moeite en vergt geduld. De juiste verzorging is key voor het verkrijgen van een gezonde, glanzende lange coupe. Schwarzkopf Professional Mad About Lenghts is erop gericht je haren zo mooi en gezond mogelijk lang te laten groeien, zonder haarbreuken gespleten haarpunten. Je lange lokken zijn gezond, sterk, glanzend. Bijkomend voordeel: je stelt een knipbeurt langer uit, waardoor je lange haar de kans krijgt nog langer te groeien.

Aquarine Complex is Schwarzkopf Professional Mad About Lenghts

Schwarzkopf Professional heeft voor de Mad About Lenghts-reeks gekozen voor het revolutionaire Aquarine Complex. In dit complex zit biotine, verantwoordelijk voor een gezonde haargroei, glans en hydratatie. De Length Maximising Technology activeert de haarzakjes, waardoor het haar beter en gezonder groeit én gespleten haarpunten worden voorkomen. Het Aquarine Complex in Schwarzkopf Professional Mad About Lenghts hydrateert en versterkt je lokken en beschermt tegen haarbreuk en hitte.

Stappenplan voor gezond lang haar met Schwarzkopf Professional Mad About Lenghts

Reinigen, voeden en versterken: je haar lang laten groeien gaat met Schwarzkopf Professional Mad About Lenghts in drie stappen. Reinigen doe je met de sulfaatvrije shampoo Root to Tip Cleanser. Direct na de shampoo is het tijd voor Mad About Lengths Embracing Treatment, een intensief verzorgend masker dat haarbreuk met 95% vermindert. Het holistische regime wordt afgesloten met Mad About Lengths Split Ends Fix Spray en Mad About Lenghts Scalp Serum, dat respectievelijk dode haarpunten aanpakt en de hoofdhuid kalmeert, zodat je haren gezond en langer kunnen groeien.

Biotine voor je haar

Een van de belangrijkste vitamines voor mooi en gezond haar is vitamine B8 (biotine). Een tekort aan biotine kan ervoor zorgen dat je haar dof oogt en niet goed groeit. Je vindt biotine in onder meer bonen, brood, vis, vlees en melk. Een biotinetekort komt niet snel voor, maar door je haren te verzorgen met biotinerijke producten geef je de groei en gezondheid van je haar een extra boost. Biotine kan je haar niet sneller laten groeien. Wel is de vitamine – zowel in voeding als in haarverzorging –  verantwoordelijk voor een glanzende en gezonde coupe. Schwarzkopf Professional Mad About Lenghts is rijk aan biotine en daarom de beste keuze voor lang, gezond, gehydrateerd en glanzend haar.

De beste merken tegen de scherpste prijzen