30%KORTING

Tondeo C Line Butler Classic Kappersschaar 6.5"

204,49 (incl. BTW) 143,14 (incl. BTW)

Tondeo C Line Butler Classic Kappersschaar 6.5” is een professionele kappersschaar uit de C-Line van het merk Tondeo. Deze kappersschaar is gemaakt van hoogwaardig verchroomde roestvrij staal en speciaal ontwikkeld voor de veeleisende barber. Met zijn buitengewone prestaties knip je moeiteloos de lastigste haartype. De Tondeo C Line Butler Classic kappersschaar heeft een klassieke vormgeving en met zijn soepele snede en puntige vorm, uitermate geschikt voor al het precisiewerk.

Artikel 4029924076065 Categorieën , , ,

Beschrijving

Tondeo C Line Butler Classic Kappersschaar 6.5” is een professionele kappersschaar uiy de C-Line van het merk Tondeo. Deze kappersschaar is gemaakt van hoogwaardig verchroomde roestvrij staal en speciaal ontwikkeld voor de veeleisende barber. Met zijn buitengewone prestaties knip je moeiteloos de lastigste haartype. De Tondeo C Line Butler Classic kappersschaar heeft een klassieke vormgeving en met zijn soepele snede en puntige vorm, uitermate geschikt voor al het precisiewerk.<br>

Tondeo scharen inspireren door hun ontwerp, ergonomie, kwaliteit en functionaliteit. Scharen die ideaal in de hand liggen en waarmee elke barber of kapper het juiste knipgevoel ervaart. De scharen van Tondeo zijn allemaal handgemaakt in Solingen, de city of blades.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.