30%KORTING

Tondeo C Line Vegas Offset 6.0" Knipschaar

202,07 (incl. BTW) 141,45 (incl. BTW)

Tondeo C Line Vegas Offset 6.0″ kappersschaar is een stabiele kappersschaar uit de C Line van Tondeo.  Met zijn ergonomische design, ontworpen naar de houding van de hand, ligt de schaar perfect in elke hand. Door zijn soepele knipgevoel kan jij een dag lang comforatbel knippen. Hierdoor zal het knippen prettiger verlopen en kunt u er de gehele dag door mee werken. Naast zijn topprestaties maakt de hoogglans afwerking van de Tondeo Vegas Offset is de schaar een absolute eye-catcher.

Door de technische perfectie heb je met de Tondeo C Line Vegas Offset Kappersschaar een bijzonder duurzame schaar die levenslang meegaat. Tondeo Vegas Offset beschikt over vlijm scherpe snijbladen, doordat deze snijbladen zijn geslepen op een unieke wijze. Tondeo Vegas Offset heeft een handige een pinksteun, waardoor de hand rustig kan leunen tijdens het knippen, overigens voorkomt deze steun het wegglijden van de hand.

 

Artikel 9526 Categorieën , , ,

Beschrijving

Tondeo C Line Vegas Offset 6.0″ kappersschaar is een stabiele kappersschaar uit de C Line van Tondeo.  Met zijn ergonomische design, ontworpen naar de houding van de hand, ligt de schaar perfect in elke hand. Door zijn soepele knipgevoel kan jij een dag lang comfortabel knippen. Hierdoor zal het knippen prettiger verlopen en kunt u er de gehele dag door mee werken. Naast zijn topprestaties maakt de hoogglans afwerking van de Tondeo Vegas Offset is de schaar een absolute eye-catcher. Door de technische perfectie heb je met de Tondeo C Line Vegas Offset Kappersschaar een bijzonder duurzame schaar die levenslang meegaat. Tondeo Vegas Offset beschikt over vlijm scherpe snijbladen, doordat deze snijbladen zijn geslepen op een unieke wijze. Tondeo Vegas Offset heeft een handige een pinksteun, waardoor de hand rustig kan leunen tijdens het knippen, overigens voorkomt deze steun het wegglijden van de hand. <br>

De Tondeo C Line Vegas Offset kappersschaar is verkrijgbaar in 3 maten:

  • 5,0 Inch
  • 5,5 Inch
  • 6,0 Inch

 

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.