30%KORTING

Tondeo Premium Line Mythos Offset Wave 42 5.75" Coupeschaar

1.003,09 (incl. BTW) 702,16 (incl. BTW)

De Tondeo Mythos Offset Wave 42coupeschaar is een ultra-luxe coupe schaar uit de Premium Line van het merk Tondeo. De Mythos Offset Wave 42 is een coupeschaar van de Mythos collectie, een schaar die elke top stylist zou moeten ervaren. Beleef de wereld van uiterste precisie en perfectie met de Mythos collectie. Gemaakt van het hoogwaardigste vanadium staal en het sub-zerohardingsprocedé maakt deze schaar bijzonder duurzaam waardoor de schaar levenslang meegaat.  Met zijn geïntegreerde Conblade snijvlakken en extreem convexe bladen met holle slijpbewerking zorgen voor een sensationeel en boterzacht knipgevoel. Met zijn enkelzijde snijvlak met 42 effileertanden is de Mythos coupeschaar perfect voor het uitdunnen en opknippen van haar. Door zijn speciale design met een afschroefbare vingersteun, ben je gegarandeerd van ergonomie en comfortabele werkhouding. De fijn gepolijste gangvoering zorgen voor een knipbeweging die zo zacht is als boter. Stel de Mythos helemaal persoonlijk af op jouw werkhouding met de special Comfort-schroef. Voorzien van een speciale Auto-cleaner functie is de Mythos zelf reinigt en heb je altijd professionele kappersschaar in top conditie.

Artikel 4030363113396 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Tondeo Mythos Offset Wave 42coupeschaar is een ultra-luxe coupe schaar uit de Premium Line van het merk Tondeo.

De Mythos Offset Wave 42 is een coupeschaar van de Mythos collectie, een schaar die elke top stylist zou moeten ervaren. Beleef de wereld van uiterste precisie en perfectie met de Mythos collectie. Gemaakt van het hoogwaardigste vanadium staal en het sub-zerohardingsprocedé maakt deze schaar bijzonder duurzaam waardoor de schaar levenslang meegaat.  Met zijn geïntegreerde Conblade snijvlakken en extreem convexe bladen met holle slijpbewerking zorgen voor een sensationeel en boterzacht knipgevoel. Met zijn enkelzijde snijvlak met 42 effileertanden is de Mythos coupeschaar perfect voor het uitdunnen en opknippen van haar.

Door zijn speciale design met een afschroefbare vingersteun, ben je gegarandeerd van ergonomie en comfortabele werkhouding. De fijn gepolijste gangvoering zorgen voor een knipbeweging die zo zacht is als boter. Stel de Mythos helemaal persoonlijk af op jouw werkhouding met de special Comfort-schroef. Voorzien van een speciale Auto-cleaner functie is de Mythos zelf reinigt en heb je altijd professionele kappersschaar in top conditie.

Tondeo scharen inspireren door hun ontwerp, ergonomie, kwaliteit en functionaliteit. Scharen die ideaal in de hand liggen en waarmee elke barber of kapper het juiste knipgevoel ervaart. De scharen van Tondeo zijn allemaal handgemaakt in Solingen, de city of blades.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.