Toont alle 3 resultaten

Wahl Shaver

Actieve filters:
Sorteren op
-32%
adviesprijs 353.93
Oorspronkelijke prijs was: 29250.Huidige prijs is: 19995.
€ 241,94 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-30%

5-Star Series Shaver

Wahl Vanish Shaver Scheerapparaat

adviesprijs 151.25
Oorspronkelijke prijs was: 125,-.Huidige prijs is: 8750.
€ 105,88 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-17%
adviesprijs 47.19
Oorspronkelijke prijs was: 39,-.Huidige prijs is: 3223.
€ 39,00 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Wahl shaver

Urenlang scheren met de hoogste precisie, zonder dat je arm- of schouderklachten krijgt? Met een Wahl shaver zit je goed! Dankzij de krachtige motor, een geavanceerd snijsysteem en een ergonomisch ontwerp, ga je zonder meer voor het allerbeste resultaat!

Vergroot jouw klanttevredenheid met een professionele shaver

Als kapper wil je jouw klanten tevredenstellen. Je wil dat ze met een fenomenale look je salon uitlopen. En dat ze bij de volgende kappersbeurt zonder twijfel opnieuw voor jou kiezen. Tools zoals een goede shaver staan hierbij aan de basis. Want hoe goed jij ook bent in je vak, zonder kwalitatief hoogwaardige apparatuur kom je er niet.

Nauwkeurig én comfortabel scheren met Wahl

Wahl heeft het beste van twee werelden. Waar dit merk enerzijds bekend staat om zijn krachtige motor en extreme nauwkeurigheid, scoort het anderzijds heel wat punten op het vlak van comfortabel werken. Wahl shavers pronken namelijk met een ergonomisch ontwerp en een prettige ligging in de hand. Hoe fijn is dat? De hele dag door baarden, snorren en hoofden scheren met het beste resultaat, zónder dat je ’s avonds te klagen hebt over verzuurde armen!

Vind dé Wahl shaver die voldoet aan jouw wensen

In ons assortiment vind je diverse shavers van Wahl met uiteenlopende eigenschappen. En de Wahl shaver die voldoet aan jouw wensen en eisen, zit er dan ook vast en zeker tussen. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat je de shaver ongelimiteerd kunt gebruiken? Of scheer jij het gezichts-/hoofdhaar van je klanten het liefst zo snel mogelijk helemaal glad? Met onderstaande keuzehulp vind je dé perfecte Wahl shaver voor jou.

1. Ongelimiteerd gebruiken: lange batterijduur

Een shaver die er halverwege het scheren van een baard, snor of hoofd mee ophoudt; dát wil je als kapper natuurlijk voorkomen. Bij veelvuldig gebruik is het daarom verstandig te kiezen voor een Wahl shaver met een superlange batterijduur. Of, nog beter: voor een shaver die je óók tijdens het opladen nog kunt gebruiken. Daarmee weet je immers al helemaal zeker dat je de kappersbeurt niet halverwege hoeft te pauzeren.

2. Superglad in korte tijd: double foil of single foil?

Ga je graag zo snel mogelijk te werk, zodat je meer klanten kunt helpen in kortere tijd? Met een double foil-shaver – een shaver met twee scheerfolies – scheer je twee keer zoveel haartjes tegelijkertijd weg dan met een single foil-shaver. Waar je met een single foil-shaver soms dus meerdere keren moet scheren over hetzelfde gebied voor een super glad resultaat, is dat bij een double foil-shaver niet nodig.

3. Maximale haarlengte: juiste aanvullende apparatuur paraat?

Als kapper krijg je te maken met heel wat verschillende baarden, snorren en hoofden. En goed om te weten is: een (Wahl) shaver kun je niet voor alle haarlengtes gebruiken. De shaver is te gebruiken vanaf een haarlengte van 0,5 millimeter. Haar dat langer is dan 0,5 millimeter moet je bijvoorbeeld altijd eerst scheren met een tondeuse of trimmer, vóórdat de shaver de fijne afwerking kan doen. Wil je dus voorbereid zijn op het scheren van álle soorten kapsels en haarlengtes? Zorg er dan voor dat je ook je aanvullende scheerapparatuur op orde hebt.

Jouw Wahl shaver morgen al gebruiken?

Kun je niet wachten zo’n mooie, krachtige Wahl shaver in je hand te hebben? En om je klanten te verblijden met een verbluffende kortgeschoren coupe? Bestel jouw favoriete shaver vandaag nog en laat hem morgen al thuisbezorgen!

De beste merken tegen de scherpste prijzen