22%KORTING

Wahl Cleaning Spray - 250ML

13,92 (incl. BTW) 10,83 (incl. BTW)

Snel, gemakkelijk en effectief de snijmessen van jouw professionele tondeuse en trimmers hygiënisch schoonhouden en de levensduur van de snijmessen verlengen? Dan is de Wahl Cleaning Spray een must-have. Met zijn verbeterde formule biedt de cleaning spray een nog betere hygiëne weerstaat de spray bacteriën en virussen. Naast een reinigende werking beschermd de spray de […]

Artikel 4015110023678 Categorieën , ,

Beschrijving

Snel, gemakkelijk en effectief de snijmessen van jouw professionele tondeuse en trimmers hygiënisch schoonhouden en de levensduur van de snijmessen verlengen? Dan is de Wahl Cleaning Spray een must-have.

Met zijn verbeterde formule biedt de cleaning spray een nog betere hygiëne weerstaat de spray bacteriën en virussen. Naast een reinigende werking beschermd de spray de snijmessen tegen roestvorming en verlengd hiermee de levensduur van de snijmessen.

Kenmerken van de Wahl Cleaning Spray:

  • Reiningsspray met antibacteriële en virussen werking
  • Formule speciaal ontwikkeld voor het reinigen van snijmessen voor tondeuses en trimmers
  • Beschermende werking tegen roestvorming, verlengd de levensduur van de snijmessen
Hoe gebruik je de Cleaning Spray?

Schakel de tondeuse of trimmer aan en spray de Cleaning Spray direct op de snijmessen. Schakel de tondeuse of trimmer uit en veeg met een schone en zachte doek het snijmes schoon en droog.

Om jouw tondeuses en trimmers optimaal te onderhouden en de levensduur aanzienlijk te verlengen, gebruik de Cleaning Spray regelmatig in combinatie met de Wahl Tondeuse Olie en de Wahl Blade Ice 4-in-1 Spray.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.