25%KORTING

Wahl Cordless Clipper Oplaadstation

48,40 (incl. BTW) 36,30 (incl. BTW)

Met de Wahl Wahl Cordless Clipper Oplaadstation heb jij nu de perfecte georganiseerde werkplek. Dit product van Wahl is een must-have voor alle professionals die in het bezit zijn van een Wahl Cordless tondeuse. Het oplaadstation is zoals je dat gewend bent van Wahl van hoge kwaliteit en met zijn compacte maar stabiele ontwerp, creëer […]

Artikel 0043917023021 Categorieën , , , ,

Beschrijving

Met de Wahl Wahl Cordless Clipper Oplaadstation heb jij nu de perfecte georganiseerde werkplek.

Dit product van Wahl is een must-have voor alle professionals die in het bezit zijn van een Wahl Cordless tondeuse. Het oplaadstation is zoals je dat gewend bent van Wahl van hoge kwaliteit en met zijn compacte maar stabiele ontwerp, creëer jij in een handomdraai een perfecte geordende werkplek zonder te veel ruimte in te nemen.

De Wahl Cordless Clipper Oplaadstation kan je gebruiken voor alle draadloze tondeuses van Wahl. Het opladen van jouw Senior Cordless Tondeuse, Magic Clip Cordless Tondeuse, Super Taper Cordless Tondeuse en de Cordless Legend Tondeuse is nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij de rotatie functie aan de achterzijde van het oplaadstation, bepaal jij gemakkelijk de positie van de oplaadkabel afhankelijk van jouw werkplek.

Het oplaadstation kan je gebruiken bij de nieuwe 5V en ook bij de oudere 4V varianten van de Wahl draadloze tondeuses. Het oplaadstation wordt geleverd met een kleine adapter waardoor je het met je bestaande oplader kan gebruiken.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.