Morfose Bubble Hair Care

3 minuten leestijd
Arganolie is het hero ingredient van deze shampoo

Ben je op zoek naar haarproducten voor je salon met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en oog voor productdesign? Dan moet je de producten van het merk Morfose Cosmetics hebben. Van haarverzorgingsproducten tot parfum en van baardverzorging tot professionele haarkleuring: Morfose Cosmetics biedt sinds 1981 hoogwaardige haarproducten voor professionals in de kappersbranche. Het professionele kappersmerk voert een collectie die varieert van kwalitatieve basisproducten tot meer geavanceerdere lijnen. Zo is er voor iedere salon én iedere consument volop keuze. 

Eigen laboratoria in Istanbul

Wat Morfose Cosmetics typeert, is het gebruik van hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan mooier haar. Het merk ontwikkelt al haar verzorgings- en stylingproducten in eigen laboratoria in Istanbul. De formules produceren ze vervolgens in hun eigen fabriek in diezelfde stad. Met hun expertise en scherpe neus voor trends zoeken de experts van Morfose Cosmetics continu naar the next best thing in haarverzorging, baardverzorging, haarkleuring en -styling.

Morfose Bubble Hair Care shampoos, conditioners en maskers

Van biotine tot arganolie en van keratine tot collageen: binnen de Morfose Bubble Hair Care Series zijn het deze ingrediënten die je mooi, gezond haar bezorgen. De shampoos, conditioners en maskers voor dagelijks gebruik zijn er voor alle hair concerns, of je nu droog en beschadigd haar of juist dunne en breekbare lokken hebt. Zo bevat de Argan-lijn volop natuurlijke arganolie en is het rijk aan vitamine E, voor gevoed en gehydrateerd haar. Binnen de Keratin-lijn is het de plantaardige keratine die droog en beschadigd haar omtovert tot gezonde, glanzende lokken. 

De Collagen-producten zijn verrijkt met collageenproteïnen, voor vol en sterk haar. Wil je meer volume? Dan is de Biotin-lijn een goede keuze. De hoge dosering vitamine B in de shampoo, de leave-in conditioner en het voedende masker geeft elasticiteit, volume en glans aan ieder haartype. Bepaal je haarbehoefte en kies het bijbehorende ingrediënt uit een van de Morfose Bubble Hair Care Series: meer heb je voor gezond haar niet nodig!

Product in de spotlight: Morfose Argan Hair Shampoo

De hoogwaardige haarproducten van Morfose Cosmetics shop je bij Vakkappers. Graag zetten we één product in de spotlight: de Morfose Argan Hair Shampoo. Arganolie is het hero ingredient van deze shampoo. Arganolie maakt droog, beschadigd haar sterker en geeft het volop voeding en hydratatie. De onverzadigde vetzuren in deze natuurlijke oliesoort laten het haar beter vocht vasthouden, wat voor een stralende, glanzende coupe zorgt.

Shop Morfose Argan Hair Shampoo nu of kies voor een van de andere haarproducten van Morfose Cosmetics. Wil je eerst meer weten over dit merk? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag!

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts

De beste tools van BaByliss PRO 4Artists

Föhns, tondeuses, trimmers en stijltangen die qua design top of the bill zijn én daarnaast functionaliteiten hebben die jouw werk als kapper stukken makkelijker en fijner maken: maak kennis met de tools van BaByliss PRO 4Artists. We vertellen je wat dit professionele merk zo bijzonder maakt en waarom je als kapper niet zonder kan. Wat [...]
Krullen föhnen - Hero Vakkappers

De beste manier om krullen te föhnen

Iedere kapper die regelmatig krullencoupes voor zich heeft weet: het föhnen van krullen is een vak apart. De ene krul is de andere niet, dus maatwerk is nodig voor een glanzende krullenbos. Welke producten gebruik je daarvoor en föhn je de krullen het beste zodat ze tot z’n recht komen? In dit artikel vertellen we [...]
De beste kappersscharen - Hero Vakkappers

De beste kappersscharen voor jou

Een professionele kappersschaar voor het recht afknippen van haar, voor schuin afknippen, om uit te dunnen en te snijden: jij als kapper weet als geen ander dat je niet zonder kwalitatieve, complete set kappersscharen kan. En dat één kappersschaar niet voldoende is om aan de behoeften van al je klanten te voldoen. In dit blog [...]