Morfose Bubble Hair Care

3 minuten leestijd
Arganolie is het hero ingredient van deze shampoo

Ben je op zoek naar haarproducten voor je salon met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en oog voor productdesign? Dan moet je de producten van het merk Morfose Cosmetics hebben. Van haarverzorgingsproducten tot parfum en van baardverzorging tot professionele haarkleuring: Morfose Cosmetics biedt sinds 1981 hoogwaardige haarproducten voor professionals in de kappersbranche. Het professionele kappersmerk voert een collectie die varieert van kwalitatieve basisproducten tot meer geavanceerdere lijnen. Zo is er voor iedere salon én iedere consument volop keuze. 

Eigen laboratoria in Istanbul

Wat Morfose Cosmetics typeert, is het gebruik van hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan mooier haar. Het merk ontwikkelt al haar verzorgings- en stylingproducten in eigen laboratoria in Istanbul. De formules produceren ze vervolgens in hun eigen fabriek in diezelfde stad. Met hun expertise en scherpe neus voor trends zoeken de experts van Morfose Cosmetics continu naar the next best thing in haarverzorging, baardverzorging, haarkleuring en -styling.

Morfose Bubble Hair Care shampoos, conditioners en maskers

Van biotine tot arganolie en van keratine tot collageen: binnen de Morfose Bubble Hair Care Series zijn het deze ingrediënten die je mooi, gezond haar bezorgen. De shampoos, conditioners en maskers voor dagelijks gebruik zijn er voor alle hair concerns, of je nu droog en beschadigd haar of juist dunne en breekbare lokken hebt. Zo bevat de Argan-lijn volop natuurlijke arganolie en is het rijk aan vitamine E, voor gevoed en gehydrateerd haar. Binnen de Keratin-lijn is het de plantaardige keratine die droog en beschadigd haar omtovert tot gezonde, glanzende lokken. 

De Collagen-producten zijn verrijkt met collageenproteïnen, voor vol en sterk haar. Wil je meer volume? Dan is de Biotin-lijn een goede keuze. De hoge dosering vitamine B in de shampoo, de leave-in conditioner en het voedende masker geeft elasticiteit, volume en glans aan ieder haartype. Bepaal je haarbehoefte en kies het bijbehorende ingrediënt uit een van de Morfose Bubble Hair Care Series: meer heb je voor gezond haar niet nodig!

Product in de spotlight: Morfose Argan Hair Shampoo

De hoogwaardige haarproducten van Morfose Cosmetics shop je bij Vakkappers. Graag zetten we één product in de spotlight: de Morfose Argan Hair Shampoo. Arganolie is het hero ingredient van deze shampoo. Arganolie maakt droog, beschadigd haar sterker en geeft het volop voeding en hydratatie. De onverzadigde vetzuren in deze natuurlijke oliesoort laten het haar beter vocht vasthouden, wat voor een stralende, glanzende coupe zorgt.

Shop Morfose Argan Hair Shampoo nu of kies voor een van de andere haarproducten van Morfose Cosmetics. Wil je eerst meer weten over dit merk? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag!

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts
Babyliss Pro Blog - Hero

BaByliss Pro: de beste keuze voor professionals en specialisten

Tondeuses, krultangen, stijltangen, föhns, borstels en meer: BaByliss PRO biedt werkelijk álles wat een haarprofessional nodig heeft. Innovatie, creativiteit en functionaliteit voeren de boventoon in het aanbod. In dit artikel gaan we dieper in op dit toonaangevende kappersmerk en highlighten we enkele toppers met bijzondere features. Het merk door de jaren heen BaByliss PRO werd [...]
Jaguar en Tondeo Kappersscharen

Jaguar en Tondeo: wat onderscheidt deze kappersscharen?

Wie aan kwalitatieve kappersscharen denkt, denkt waarschijnlijk al gauw aan de merken Jaguar en Tondeo. Deze twee topmerken worden vaak in één adem genoemd. Niet zo gek: de merken vallen sinds 2013 onder één bedrijf dat beide merken in dezelfde fabriek produceert. Dit maakt dat er wat overeenkomsten zijn tussen Jaguar- en Tondeo-scharen, maar zéker [...]
Moser Tondeuses

Moser tondeuses: kwalitatieve tondeuses in alle prijsklassen

De geschiedenis van het merk Moser Het merk Moser zag het levenslicht in 1946, in het plaatsje St. Georgen in Duitsland. In het begin van de jaren negentig zat het merk zo in de lift dat er een tweede productielocatie in Hongarije bij kwam. Moser staat sinds in de introductie van het merk voor kwalitatieve [...]