Behandelstoelen

Actieve filters:
Sorteren op
50320 -20%
€ 608,87 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
48160 -20%
€ 582,74 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
148720 -20%
€ 1.799,51 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
1246,- -20%
€ 1.507,66 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
536,- -20%
€ 648,56 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen

Vraag het onze experts

"Verplicht" geeft vereiste velden aan

Verstelbare en elegante behandelstoelen voor in de beautysalon die van iedere gezichtsbehandeling, pedicure of andere treatment een ware beleving maken. De hoogwaardige behandelstoelen voor beautysalons zijn even betaalbaar als stijlvol en zijn het visitekaartje van je behandelkamer. Hier vind je robuuste en stevige behandelstoelen voor al je beautybehandelingen.

Behandelstoelen voor iedere beautysalon

Van gezichtsbehandelingen tot peelings: in jouw beautysalon komen klanten voor een moment voor zichzelf. En hoe kom je beter tot rust dan in een behandelstoel die heerlijk ligt en waarin je de tijd compleet vergeet? Onze behandelstoelen voor beautysalons zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze een lange levensduur hebben. Ze zijn betaalbaar en blinken uit in comfort en design.

Verstelbare behandelstoelen voor alle behandelingen

Een behandelstoel voor de beautysalon is bij voorkeur elektrisch of manueel verstelbaar. Niet iedere treatment vraagt dezelfde zithouding: voor een gezichtsbehandeling is het voldoende om de stoel licht te kantelen, terwijl een lichaamsbehandeling als een full bodyscrub vereist dat de behandelstoel volledig plat kan. Vindt je klant het prettig om zijn of haar voeten tijdens een zittende behandeling omhoog te houden? Daarvoor is een stoel met apart verstelbare voetsteun ideaal. Alle behandelstoelen voor schoonheidsspecialisten zijn in hoogte verstelbaar.

Stijlvolle en moderne behandelstoelen

Een design behandelstoel is het visitekaartje van jouw behandelkamer. De behandelstoel springt als eerste in het oog; maak er dus werk van. Onze behandelstoelen voor schoonheidsspecialisten zijn modern, stijlvol en elegant. De stabiele en robuuste stoelen zijn vervaardigd met een comfortabele vulling en afgewerkt met hoogwaardig (kunst)leer. Hierdoor zitten en liggen de behandelstoelen heerlijk en gaan de stoelen lang mee.

Meubels voor manicure en pedicure

Heb je een nagelsalon of geef je in jouw beautysalon regelmatig manicures en pedicures? Een speciale manicuretafel en pedicurestoel zijn de investering waard. Een manicuretafel biedt je alle praktische voordelen die je als nagelstylist nodig hebt: een handkussen, nagelstofzuiger, opbergruimte en een LED-display voor optimaal zicht. Een manicuretafel is onmisbaar wanneer je veel manicures uitvoert. Pedicures kunnen niet zonder pedicurestoel. Deze specifieke behandelstoel voor pedicures wordt getypeerd door het voetbad en de handig verschuifbare zitting.

Match je behandelstoel aan de rest van je salonmeubels

Van handdoeken tot producten: als schoonheidsspecialist heb je veel opbergruimte nodig. Je beautysalon is niet compleet zonder opslagkast en productenkast. Voor een eenduidige inrichting van jouw beautysalon is het het mooist om de stijl van je behandelstoel te matchen aan de rest van je salonmeubels, zoals de opslagkast(en). We bieden een breed scala meubels die jouw beautysalon tot een moderne plek maken waar klanten prettig vertoeven.

Hulp bij het vinden van de perfecte behandelstoel voor jouw salon

Vind je het lastig om een goede behandelstoel voor jouw beautysalon uit te kiezen? Wij zijn gespecialiseerd in salonmeubels en helpen je graag op weg bij de keuze van een behandelstoel. Ook kun je bij ons terecht voor custom made salonoplossingen. We stellen graag samen met jou een inrichtingsplan op, waarbij we de meubels op maat selecteren en op elkaar afstemmen. Zo ben je verzekerd van een unieke saloninrichting. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Uiteraard bieden we onze custom oplossingen voor beautysalons aan tegen de ongekende prijsstelling waar Vakkappers om bekend staat.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic