Werkwagens

Actieve filters:
Sorteren op
11280 -20%
€ 136,49 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
6480 -20%
€ 78,41 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
112,- -20%
€ 135,52 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
6960 -20%
€ 84,22 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
34880 -20%
€ 422,05 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
72,- -20%
€ 87,12 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
24720 -20%
€ 299,11 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen

Rijdbare werkkarren voor kappers die ruimte bieden aan al je scharen, tondeuses, borstels, trimmers stijltangen en andere tools. De tijdloze designs van onze werkwagens voor barbiers en kappers bieden je een stijlvolle kar die gezien mag worden in de salon. De lades zorgen voor voldoende opbergruimte.

Werkwagens en werkkarren voor iedere kapsalon

Functionaliteit meets design: een goede werkwagen voor kappers biedt voldoende opbergruimte en mag tegelijkertijd gezien worden in je salon. Deze verrijdbare werkkarren zorgen ervoor dat je als kapper al je tools binnen handbereik hebt en je nooit meer hoeft te zoeken naar je favoriete items. Een prettige werkwagen heeft veel lades, waardoor je werkkar er altijd opgeruimd uitziet.

Alles bij de hand met een functionele werkwagen

Natuurlijk wil je niet telkens naar de kast moeten lopen om een trimmer, bus haarspray of andere schaar te moeten pakken. De spullen die je veelvuldig gebruikt, heb je het liefst bij de hand. Met een werkwagen met verschillende lades geef je je tools een vaste plek en kan je er snel bij wanneer je ze nodig hebt. Een werkwagen is hét functionele item dat je werk als kapper gemakkelijker en efficiënter maakt. 

Een open of gesloten werkkar

Werkwagens zijn er met gesloten lades of met (verwijderbare) plankjes. Een werkwagen met uitneembare lades is ideaal wanneer je wilt dat je tools niet voor iedereen in de salon zichtbaar zijn. Een gesloten werkwagen geeft een rustige en opgeruimde uitstraling. Het grote voordeel van een werkkar met plankjes is dat je in één oogopslag ziet waar je spullen zich bevinden. Een open werkwagen voor kappers werkt snel en efficiënt omdat je gelijk ziet waar je moet zijn. 

De compacte werkkar: servicetafel

Heb je weinig tools die je vaak gebruikt of wens je een compacte variant van de werkwagen? Een servicetafel biedt uitkomst. Deze werkkar is vooral handig voor het uitstallen van items die je nodig hebt voor het verven van haar. Een servicetafel voor kappers heeft een uitneembare bak, waardoor je ‘m gemakkelijk schoonmaakt. Uiteraard is ook deze werkwagen in hoogte verstelbaar.

Werkwagens van de beste kwaliteit

Al onze werkwagens voor kappers zijn gemaakt van zeer bestendig materiaal. De werkwagens hebben een lange levensduur, zijn solide en stabiel en hebben soepele wielen die de werkwagen gemakkelijk laten rijden. Ga je voor een werkwagen van industriële materialen zoals hout en metaal, of kies je voor een plastic (polypropyleen) werkkar? De materiaalkeuze is bepalend voor de look van je werkwagen en de algehele uitstraling van je kapsalon.

Hulp bij het kiezen van een fijne werkkar

Bij het uitzoeken van een werkwagen moet je nogal wat keuzes maken. Wil je een open of gesloten werkkar, een plastic werkwagen of een variant met metaal? Welke werkkar bij jouw salon past, is grotendeels afhankelijk van het uiterlijk van de overige meubels in je salon. Match de werkwagen aan je behandelstoelen, kaptafels en baliemeubel of laat ons je helpen bij het uitzoeken van de gehele look van je salon. Met onze custom salonoplossingen weet je zeker dat je kapsalon een unieke uitstraling krijgt. Ook zijn de mogelijkheden oneindig wanneer je kiest voor een op maat advies van jouw saloninrichting. Net als al onze kappersmeubels bieden we de custom salonoplossingen tegen een zeer scherpe prijs aan.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic