Shine met de nieuw Schwarzkopf OSiS+ lijn

4 minuten leestijd

Al ruim twintig jaar biedt Schwarzkopf Professional OSiS+ grenzeloze, veelzijdige en kwalitatieve stylingproducten voor creatieve haarprofessionals. Met OSiS+ neemt Schwarzkopf Professional je mee op stylingreis, of je nu van gedurfd of subtiel houdt. In dit blogartikel introduceren we je het nieuwe OSiS+ en lichten we enkele innovaties toe. Wedden dat er ook voor jouw salon een nieuw OSiS+ product is waar je al snel niet meer zonder kan?

Ruim 20 jaar Schwarzkopf OSiS+

Een klein stukje geschiedenis, waarbij we teruggaan naar 2020. In dit jaar introduceerde Schwarzkopf Professional haar stylinglijn OSiS+. Vanaf het begin in de iconische rode en zilverkleurige flacons, met nog altijd populaire producten als Mess Up en de legendarische Session Spray. Door de jaren heen kwamen daar vele stylingproducten bij, waardoor het assortiment is uitgegroeid tot een complete range die inmiddels uit bijna vijftig producten bestaat. Al ruim twintig jaar luistert Schwarzkopf Professional bij de introductie van een nieuw OSiS+ product naar de wensen van haarprofessionals, want jouw creativiteit ontketenen is het ultieme doel van Schwarzkopf OSiS+.

Rode, roze of zilverkleurige OSiS+ verpakkingen

Natuurlijk is er in 23 jaar veel veranderd. Wat dit jaar als eerste noviteit opvalt? De verpakkingen. Die zijn meer premium en clean, moderner en hebben een chique, matte afwerking. Een duidelijkere kleurcodering zorgt ervoor dat je de categorieën makkelijker uit elkaar houdt. Zo zit de Smooth & Shine-lijn in een wit met roze verpakking, zitten de producten in de categorie ‘texture’ nog altijd in een rode verpakking, staat zilverkleurig nu voor Curls & Waves en is roze de kleur voor producten die in de categorie Volume & Body vallen. Alle verpakkingen van OSiS+ zijn 100% recyclebaar en waar mogelijk gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal.

Meer vegan formules binnen OSiS+

Niet alleen duurzame verpakkingen staan centraal binnen de nieuwe OSiS+ lijn van Schwarzkopf, ook de formules zijn schoner dan ooit. Zogenoemde ‘kritische’ ingrediënten waaronder parabenen, siliconen en polymeren zijn sterk verminderd of worden zelfs helemaal achterwege gelaten. En wist je dat minimaal 86% van het assortiment nu vegan is? De bestsellers Rock Hard en Volume Up werden qua formulering zelfs aangepast om nu vegan te zijn. Een enorme vooruitgang!

De nieuwste producten van Schwarzkopf OSiS+
Als haarprofessional weet jij als geen ander dat de kapperswereld continu in beweging is. Schwarzkopf heeft geluisterd naar de vraag van haarprofessionals naar onder meer een lichtgewicht, hittebeschermende spray, een luchtigere mousse en een nieuwe spraywax. Het nieuwe assortiment dat in 2023 wordt geïntroduceerd bestaat uit:

Super Shield | 4-in-1 lichtgewicht, beschermende spray die antistatisch werkt en glans geeft
Air Whip | Lichte, niet-plakkerige mousse voor fijn tot middellang haar
Tipsy Twirl | Geeft definitie en stevigheid aan fijne krullen
Bounty Balm | Rijke balsem voor meer glans en een betere doorkambaarheid
Curl Jam | Zachte stylingcrème voor stugge krullen die veerkracht missen
Pump Up | Dé nieuwe multifunctionele crème voor textuur en volume
Velvet | Lichtgewicht spraywax voor extra textuur en de mooiste wetlooks
Glow | Siliconenvrij glansserum tegen springerig (kroes)haar

Oud vs. nieuw

Het verwelkomen van nieuwe, innovatieve producten gaat vaak gepaard met het afscheid nemen van een aantal producten. Dat is voor de OSiS+ lijn niet anders. Zo gaan onder meer Curl Honey, Soft Texture Dry Conditioner en FabFoam uit het assortiment. Schwarzkopf zou Schwarzkopf niet zijn als ze geen advies voor vervangende producten zouden geven. De perfecte vervangers voor deze delisted producten zijn respectievelijk de nieuwe Bounty Balm, Super Shield en Air Whip. Met deze vervangers weet je bovendien zeker dat je een meer clean formule te pakken hebt.

Met de professionele, veelzijdige stylingproducten van OSiS+ grijp je als haarprofessional nooit mis, of je nu voor heel expressieve kapsels tot meer subtiele looks gaat. OSiS+ heeft alles om jouw creativiteit verder te ontplooien. The sky is the limit!

Benieuwd naar de nieuwe OSiS+ lijn van Schwarzkopf Professional?
Je vindt ze natuurlijk bij Vakkappers.nl!

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts
Olivia Garden - Blog

Ontdek de luxueuze haarborstels van Olivia Garden

Met bijna zestig jaar aan expertise, verkooppunten in honderd landen en ruim vijftig patenten is Olivia Garden met recht een grote speler in de kappersbranche te noemen. De luxueuze, hoogwaardige en functionele haarborstels van het van oorsprong Belgische merk scoren hoge ogen bij haarprofessionals over de hele wereld. Nog niet bekend met Olivia Garden? We [...]
Inspiratie Blog MIRPLAY - Hero

Richt je salon of barbershop in met Mirplay

Of je nu voor hypermodern of juist retro gaat: met de salonoplossingen van Mirplay kan je jouw kapsalon of barbershop inrichten volgens je eigen smaak. De unieke saloninrichtingen van Mirplay zijn veelzijdig qua design, van topkwaliteit, comfortabel en uiterst duurzaam. In dit artikel gaan we in op een aantal trends in salonoplossingen, geven we handige [...]
Banner Haartrends inspiratie overzicht (Groot)

De haartrends van dit moment voor dames én heren

Van strakke fades voor heren tot de choppy bob voor dames: hoe staat het met jouw kennis van de haartrends van dit najaar? Hieronder zetten we de haartrends voor dames en heren die 2023-2024 gaan domineren op een rijtje. We leggen gelijk uit hoe je ze creëert, zodat je goed beslagen én met de juiste [...]