Wat maakt de nieuwe BaByliss PRO FXONE Tondeuse & Trimmer zo goed?

4 minuten leestijd
FXONE_Tondeuse_Trimmer_Blog

Innovatief design, een ultrasnelle én -sterke motor en uiterste precisie: met de gloednieuwe BaByliss PRO FXONE Lo-ProFX Tondeuse en BaByliss PRO FXONE Lo-ProFX Trimmer heb je het beste van het beste in handen als het om scheren en trimmen gaat. Dit krachtige duo is geweldig voor professionals die dagelijks scheren en trimmen, maar een net zo goede keuze voor niet-pro’s die graag een top of the bill tondeuse en trimmer in huis halen. In dit blog vertellen we je alles wat je wil weten over de FXONE Lo-ProFX van BabByliss PRO.

Krachtige motor voor ongekende prestaties

Wat zowel de FXONE Lo-ProFX Tondeuse als de FXONE Lo-ProFX Trimmer typeert, is de nieuwe ultrakrachtige en bovendien borstelloze N1-motor. De kracht van deze motor zit ‘m in het aantal toeren en slagen per minuut. De trimmer haalt 7.200 RPM (rotaties per minuut) en 14.400 SPM (slagen per minuut), de tondeuse 6.800 RPM en 13.600 SPM. In de praktijk betekent dit dat je met zo’n krachtige, sterke motor nog sneller kan werken. De motor van de trimmer en tondeuse heeft bovendien dubbele kogellagers. Hierdoor kan je efficiënter werken en hebben de tondeuse en trimmer een langere levensduur. Wel zo fijn wanneer je lang plezier wil houden van je tools.

Tondeuse en trimmer met een vlijmscherp snijblad

Behalve kracht zoek je in een tondeuse en trimmer precisie. Haar heel precies afscheren kan alleen met een scherpe tondeuse. De strakste fades maak je dan ook met de FXONE Lo-ProFX Tondeuse en FXONE Lo-ProFX Trimmer! Beide tools hebben een nieuw ontwikkelde ultradunne metaalgespoten snijblad, ook wel MIM genoemd. Deze nieuwe MIM-technologie zorgt ervoor dat het snijmes van de tondeuse en trimmer nog scherper en preciezer is. Ook blijft het snijmes langer koel, zodat je tool niet oververhit raakt. Ook een innovatieve uitvinding van BaByliss PRO: het snijmes van de FXONE Lo-ProFX Tondeuse heeft een ingebouwd oliereservoir dat constant olie afgeeft. Zo hoef je je snijmessen niet meer apart te oliën om ze scherp en mooi te houden. Scheelt je werk en dus tijd!

Gebruiksgemak voorop

Of je nu elke dag met een trimmer of tondeuse werkt of maar af en toe: het gebruiksgemak van een tool is naast kracht en precisie key. Bij de nieuwe FXONE Lo-ProFX Tondeuse en Trimmer maakt BaByliss PRO gebruik van een nieuwe, universele snap-in lithium batterij die compatibel is met alle nieuwe FXONE-apparaten. De tools worden bovendien geleverd met een oplaadstation, zodat je nooit met een lege tondeuse of trimmer komt te zitten. Niet alleen de universele batterij vergroot het gebruiksgemak, ook de ergonomische grip van de tondeuse en trimmer zorgt ervoor dat je langdurig prettig kan werken met beide tools.

Een duurzame tondeuse en trimmer van BaByliss PRO

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk gebruik blijven maken van een tondeuse en/of trimmer als je er eentje aanschaft. De nieuwe BaByliss PRO FXONE Lo-ProFX Tondeuse en Trimmer zijn ontworpen met een scherp oog voor duurzaamheid. Omdat de temperatuur van het snijmes laag blijft, hoef je de snijmessen minder vaak te vervangen. Dit scheelt geld, maar is ook een stuk duurzamer dan traditionele snijmessen die sneller slijten. Daarnaast bevat de behuizing van de trimmer en tondeuse een extra beschermlaag tegen slijtage, wat de levensduur van de tools aanzienlijk verlengt. Ben jij op zoek naar een duurzame tondeuse of trimmer? Dan is dit jouw nieuwe duo!

Over het merk BaByliss PRO

BaByliss PRO zag het levenslicht in de jaren zestig en is sinds jaar en dag het toonbeeld van innovatie, kwaliteit en creativiteit. De gedachte van BaByliss PRO is om krachtige, professionele tools te maken die kappers en barbers in hun dagelijkse behoeften voorziet en ze alle creatieve vrijheid geeft. Bij BaByliss PRO staan Innovatie en kwaliteit voorop. Tijdens het productieproces worden alle föhns, tondeuses, krultangen en andere tools uitvoerig getest, zodat je als haarprofessional maar ook als consument zeker bent van een veilig en technisch akkoord bevonden apparaat. Het laboratorium in Frankrijk doet elke kwaliteitscontrole handmatig, zodat elke haartool die de fabriek uitrolt aan de hoogste standaarden voldoet. Met BaByliss PRO haal je vakmanschap en kwaliteit naar je salon of badkamer! Bij Vakkappers vind je niet alleen de nieuwe BaByliss PRO FXONE Lo-ProFX Tondeuse en Trimmer, maar een complete range haartools. Bekijk hier het aanbod en ontdek alle voordelen van BaByliss PRO.

Wil je meer lezen over deze tools of overweeg je de nieuwe trimmer en tondeuse van BaByliss PRO aan jouw salon toe te voegen? Bij Vakkappers vind je deze tools tegen de scherpste prijs! Klik hier voor meer informatie over de BaByliss PRO FXONE Lo-ProFX Tondeuse en de BaByliss PRO FXONE Lo-ProFX Trimmer

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts
JRL Professional Forte Pro föhn

De beste föhn van JRL Professional: JRL Forte Pro 2020H  

Als kapper kan je niet zonder goede professionele föhn. Voor korte coupes of lange kapsels: haar blaas je het snelst en mooist droog en in model met een kwalitatieve föhn. Een van de beste keuzes voor professionals is de JRL Forte Pro-föhn. In dit blog vertellen we je meer over deze föhn voor kappers die [...]