20%KORTING

BaByliss Pro 4Artists RedFX Föhn – FXBDR1E

197,23 (incl. BTW) 157,78 (incl. BTW)

De BaByliss Pro 4Artists RedFX Föhn is één van de nieuwe producten uit de speciale productlijn van Babyliss Pro. De Babyliss Pro 4Artists productlijn is speciaal ontwikkeld door een team van experts bestaande uit vooraanstaande kappers, barbers en stylisten zodat alle producten voldoen aan de hoge eisen van elke professional in het kappersvak. Net zoals […]

Artikel 3030050179545 Categorieën , , ,

Beschrijving

De BaByliss Pro 4Artists RedFX Föhn is één van de nieuwe producten uit de speciale productlijn van Babyliss Pro. De Babyliss Pro 4Artists productlijn is speciaal ontwikkeld door een team van experts bestaande uit vooraanstaande kappers, barbers en stylisten zodat alle producten voldoen aan de hoge eisen van elke professional in het kappersvak.

Net zoals de andere populaire RedFX producten uit de Babyliss Pro 4Artists lijn, is de RedFX Föhn ook voorzien van de laatste innovatieve technologieën en heeft de föhn een luxe en stijlvolle design.

Dankzij zijn ergonomische vormgeving met een metalen anti-slip grip hangreep ligt de föhn perfect in de hand. Hierdoor en samen met zijn uitzonderlijke lichte gewicht van 420 gram, kan je comfortabel langdurig werken met de RedFX Föhn zonder je armen over te belasten.

De föhn is uitgerust is met een duurzame krachtige digitale motor met EDM-technologie die een snelheid kan behalen tot 23500rpm en heeft hij een vermogen van 2200W. Hierdoor heeft de föhn een lange levensduur tot wel 10.000 uur en gaat hij wel 10 langer mee dan elk andere traditionele föhn.

Met zijn 2 snelheidsinstellingen, 2 temperatuurinstellingen, turbo-functie en de koude luchtfunctie kan je nu nog efficiënter werken. Ook is de föhn uitgerust met een centrale ionen generator waardoor het nu nog makkelijker is om haren te drogen en stylen en voor een nog glanzender en gezonder resultaat.

Kenmerken van de BaByliss Pro 4Artists RedFX Föhn:
  • Professionele stijlvolle föhn met een rode behuizing met goudkleurige accenten
  • Krachtige digital motor met EDM-technologie met een vermogen van 2200W en een snelheid van 23500rpm
  • Licht van gewicht met slechts 420gram
  • Ergonomisch design voor optimaal comfort
  • Extra lange meedraaiende snoer van 2,75 meter
  • 2 snelheidsstanden, 2 temperatuurstanden, koudelucht- en turbo functie
  • Centrale ionen generator voor glanzender en gezonder haar
Meegeleverde accessoires:
  • 3 smalle blaasmonden en 1 baardkam
  • Diffuser
Ben je helemaal weg van de BaByliss Pro 4Artists FX Föhn maar is rood niet jouw kleur? Ontdek dan ook de andere beschikbare 3 varianten:

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.