BaByliss Pro: de beste keuze voor professionals en specialisten

3 minuten leestijd
Babyliss Pro Blog - Hero

Tondeuses, krultangen, stijltangen, föhns, borstels en meer: BaByliss PRO biedt werkelijk álles wat een haarprofessional nodig heeft. Innovatie, creativiteit en functionaliteit voeren de boventoon in het aanbod. In dit artikel gaan we dieper in op dit toonaangevende kappersmerk en highlighten we enkele toppers met bijzondere features.

Het merk door de jaren heen

BaByliss PRO werd in 1960 opgericht door de gepassioneerde hairstylist René Lelièvre. Hij ontwierp een prototype van de allereerste krultang voor professionele kappers. Het apparaat werd een succes. Het aanbod werd al snel uitgebreid met onder meer föhns, stijltangen en meer elektrische tools. Anno nu staat BaByliss PRO voor kwaliteit, innovatie en design. Het aanbod is breder dan ooit. Leuk weetje: het logo van BaByliss PRO is al zestig jaar onveranderd!

Professionele tools, dé keuze voor kappers en barbers

De creativiteit van haarprofessionals de vrije loop geven, dát is de missie van BaByliss PRO. De productontwikkelaars zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe formules en innovaties, zodat de professionele tools voor kappers en barbers beter en eenvoudiger te gebruiken worden. Voordat een föhn, tondeuse, stijltang of andere tool de markt op gaat, wordt het apparaat uitvoerig getest op onder meer kracht, prestatie en ergonomie. Zo heb je als professional altijd het beste van het beste. Het prestatievermogen en de krachtige motoren van de tondeuses en föhns zorgen ervoor dat je als haarprofessional efficiënter te werk kan gaan.

Next level: BaByliss PRO 4Artists

Nóg innovatiever, stijlvoller en krachtiger: BaByliss PRO®4Artists is de specialistische lijn van BaByliss die is ontwikkeld voor professionals door professionals. De high-end lijn met design eyecatchers zijn speciaal voor kappers en barbers die het neusje van de zalm naar hun salon willen halen. Bij BaByliss PRO®4Artists vind je onder meer de zeer geliefde BaByliss Pro 4Artists FX-Tondeuses (BlackFX, RedFX, GoldFX, RoseFX), stijltangen die is uitgerust met innovatieve keratine-technologie en stijlvolle föhns, waaronder de WhiteFX wit-goudkleurige Föhn. De digitale motoren van alle apparaten zorgen voor een lange levensduur.

Bijzondere features van BaByliss PRO

BaByliss PRO zal BaByliss PRO niet zijn als de apparaten niet innovatief en stijlvol zouden zijn. De tools met motor (föhns, tondeuses, trimmers) zijn uitgerust met een krachtige digitale motor met zogenoemde EDM-technologie. Dit betekent dat er ongekende snelheden en vermogen kan worden gehaald. Neem de Pro 4Artists RedFX-föhn. Deze heeft een levensduur van 10.000 uur en gaat daardoor tot wel tien keer langer mee dan elke andere ‘gewone’ föhn. Ook bijzonder is het gebruik van keratine- en ionentechnologie in de föhns en stijltangen, waardoor glans in het haar behouden blijft tijdens en na het föhnen en stylen.  En ga je aan de slag met een krultang? Dan heb je bij de Digicurl keuze uit maar liefst elf temperatuurstanden. Wow!

Waar koop je jouw BaByliss PRO tools?

Om zeker te zijn van de kwaliteit en authenticiteit van jouw BaByliss PRO tools, koop je BaByliss Pro producten altijd bij officiële dealer van BaByliss. Als een officiële dealer, vind je op Vakkappers een uitgebreid aanbod BaByliss PRO en PRO®4Artists tools. In onze webshop vind je een selectie van de beste, meest geavanceerde, innovatieve tools van het Franse merk. Wil je verschillende tools van dezelfde lijn? Dan biedt een combiset uitkomst. Zo zijn er van GunsteelFX FX8705E een professionele, krachtige tondeuse met een dito trimmer. Gevallen voor de opvallende ChameleonFX? Ook die is er in een handige combiset, bestaande uit een trimmer en shaver.

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts
Olivia Garden - Blog

Ontdek de luxueuze haarborstels van Olivia Garden

Met bijna zestig jaar aan expertise, verkooppunten in honderd landen en ruim vijftig patenten is Olivia Garden met recht een grote speler in de kappersbranche te noemen. De luxueuze, hoogwaardige en functionele haarborstels van het van oorsprong Belgische merk scoren hoge ogen bij haarprofessionals over de hele wereld. Nog niet bekend met Olivia Garden? We [...]
Inspiratie Blog MIRPLAY - Hero

Richt je salon of barbershop in met Mirplay

Of je nu voor hypermodern of juist retro gaat: met de salonoplossingen van Mirplay kan je jouw kapsalon of barbershop inrichten volgens je eigen smaak. De unieke saloninrichtingen van Mirplay zijn veelzijdig qua design, van topkwaliteit, comfortabel en uiterst duurzaam. In dit artikel gaan we in op een aantal trends in salonoplossingen, geven we handige [...]