BaByliss Pro: de beste keuze voor professionals en specialisten

3 minuten leestijd
Babyliss Pro Blog - Hero

Tondeuses, krultangen, stijltangen, föhns, borstels en meer: BaByliss PRO biedt werkelijk álles wat een haarprofessional nodig heeft. Innovatie, creativiteit en functionaliteit voeren de boventoon in het aanbod. In dit artikel gaan we dieper in op dit toonaangevende kappersmerk en highlighten we enkele toppers met bijzondere features.

Het merk door de jaren heen

BaByliss PRO werd in 1960 opgericht door de gepassioneerde hairstylist René Lelièvre. Hij ontwierp een prototype van de allereerste krultang voor professionele kappers. Het apparaat werd een succes. Het aanbod werd al snel uitgebreid met onder meer föhns, stijltangen en meer elektrische tools. Anno nu staat BaByliss PRO voor kwaliteit, innovatie en design. Het aanbod is breder dan ooit. Leuk weetje: het logo van BaByliss PRO is al zestig jaar onveranderd!

Professionele tools, dé keuze voor kappers en barbers

De creativiteit van haarprofessionals de vrije loop geven, dát is de missie van BaByliss PRO. De productontwikkelaars zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe formules en innovaties, zodat de professionele tools voor kappers en barbers beter en eenvoudiger te gebruiken worden. Voordat een föhn, tondeuse, stijltang of andere tool de markt op gaat, wordt het apparaat uitvoerig getest op onder meer kracht, prestatie en ergonomie. Zo heb je als professional altijd het beste van het beste. Het prestatievermogen en de krachtige motoren van de tondeuses en föhns zorgen ervoor dat je als haarprofessional efficiënter te werk kan gaan.

Next level: BaByliss PRO 4Artists

Nóg innovatiever, stijlvoller en krachtiger: BaByliss PRO®4Artists is de specialistische lijn van BaByliss die is ontwikkeld voor professionals door professionals. De high-end lijn met design eyecatchers zijn speciaal voor kappers en barbers die het neusje van de zalm naar hun salon willen halen. Bij BaByliss PRO®4Artists vind je onder meer de zeer geliefde BaByliss Pro 4Artists FX-Tondeuses (BlackFX, RedFX, GoldFX, RoseFX), stijltangen die is uitgerust met innovatieve keratine-technologie en stijlvolle föhns, waaronder de WhiteFX wit-goudkleurige Föhn. De digitale motoren van alle apparaten zorgen voor een lange levensduur.

Bijzondere features van BaByliss PRO

BaByliss PRO zal BaByliss PRO niet zijn als de apparaten niet innovatief en stijlvol zouden zijn. De tools met motor (föhns, tondeuses, trimmers) zijn uitgerust met een krachtige digitale motor met zogenoemde EDM-technologie. Dit betekent dat er ongekende snelheden en vermogen kan worden gehaald. Neem de Pro 4Artists RedFX-föhn. Deze heeft een levensduur van 10.000 uur en gaat daardoor tot wel tien keer langer mee dan elke andere ‘gewone’ föhn. Ook bijzonder is het gebruik van keratine- en ionentechnologie in de föhns en stijltangen, waardoor glans in het haar behouden blijft tijdens en na het föhnen en stylen.  En ga je aan de slag met een krultang? Dan heb je bij de Digicurl keuze uit maar liefst elf temperatuurstanden. Wow!

Waar koop je jouw BaByliss PRO tools?

Om zeker te zijn van de kwaliteit en authenticiteit van jouw BaByliss PRO tools, koop je BaByliss Pro producten altijd bij officiële dealer van BaByliss. Als een officiële dealer, vind je op Vakkappers een uitgebreid aanbod BaByliss PRO en PRO®4Artists tools. In onze webshop vind je een selectie van de beste, meest geavanceerde, innovatieve tools van het Franse merk. Wil je verschillende tools van dezelfde lijn? Dan biedt een combiset uitkomst. Zo zijn er van GunsteelFX FX8705E een professionele, krachtige tondeuse met een dito trimmer. Gevallen voor de opvallende ChameleonFX? Ook die is er in een handige combiset, bestaande uit een trimmer en shaver.

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts
Jaguar en Tondeo Kappersscharen

Jaguar en Tondeo: wat onderscheidt deze kappersscharen?

Wie aan kwalitatieve kappersscharen denkt, denkt waarschijnlijk al gauw aan de merken Jaguar en Tondeo. Deze twee topmerken worden vaak in één adem genoemd. Niet zo gek: de merken vallen sinds 2013 onder één bedrijf dat beide merken in dezelfde fabriek produceert. Dit maakt dat er wat overeenkomsten zijn tussen Jaguar- en Tondeo-scharen, maar zéker [...]
Moser Tondeuses

Moser tondeuses: kwalitatieve tondeuses in alle prijsklassen

De geschiedenis van het merk Moser Het merk Moser zag het levenslicht in 1946, in het plaatsje St. Georgen in Duitsland. In het begin van de jaren negentig zat het merk zo in de lift dat er een tweede productielocatie in Hongarije bij kwam. Moser staat sinds in de introductie van het merk voor kwalitatieve [...]
Voor welke kappersfiets (taboeret) kies jij - hero

Voor welke kappersfiets (taboeret) kies jij?

Als kapper weet jij als geen ander dat een hele dag knippen, scheren en föhnen fysiek zwaar kan zijn. Een goede werkhouding waarbij je staand en zittend werken afwisselt, is key. Door een kwalitatieve kappersfiets (taboeret) of kapperskruk aan te schaffen, verbeter je je werkhouding en hou je je werk beter en langer vol. Maar [...]