25%KORTING

Moser Chrom2Style Tondeuse

200,26 (incl. BTW) 150,19 (incl. BTW)

Slanker, Sneller en robuuster dan ooit, dat is hoe de Moser Chrom2Style Tondeuse kan worden omschreven. Hiermee is deze tondeuse een perfecte opvolger van Moser zijn razend populaire Moser Chromstyle Pro Tondeuse. Met deze tondeuse heb je nog meer vermogen, een langere looptijd en meer comfort dankzij de verbeterde ergonomie. Naast de verbeterde ergonomie door […]

Artikel 4015110017929 Categorieën , , ,

Beschrijving

Slanker, Sneller en robuuster dan ooit, dat is hoe de Moser Chrom2Style Tondeuse kan worden omschreven. Hiermee is deze tondeuse een perfecte opvolger van Moser zijn razend populaire Moser Chromstyle Pro Tondeuse. Met deze tondeuse heb je nog meer vermogen, een langere looptijd en meer comfort dankzij de verbeterde ergonomie.

Naast de verbeterde ergonomie door de slanke en uitgebalanceerde vormgeving, is deze professionele tondeuse uitgerust met een krachtige chipped-controlled DC motor met een vermogen van 5300rpm. Hierdoor heeft deze tondeuse altijd een constante scheerkracht ongeacht het accuniveau. Daarnaast is de tondeuse uitgerust met een duurzame Prolithium-Ion accu zonder memory effect en heb je hierdoor een looptijd van 120 minuten. Met de snellaadfunctie heb je de tondeuse volledig opgeladen in 80 minuten. Is de tondeuse leeg en heb je geen tijd om te wachten? De Chrom2Style Tondeuse kan je zowel draadloos als met snoer gebruiken.

De Chrom2Style Tondeuse is uitgerust met de Moser Magic Blade II waarmee je grote haarmassa gemakkelijk wegscheert en is het ideaal om te gebruiken voor de clipper-over-comb en vrije hand techniek. Het Magic Blade II snijmes heeft een scheerlengte van 0.7 – 3.0mm en deze stel je eenvoudig in doormiddel van het geïntegreerde verstelhendel. Met de quick change functie, is verwisselen en onderhouden van het snijmes nog nooit zo simpel geweest. Met een klik verwijder je het snijmes van de tondeuse zonder het gebruik van gereedschap.

Kenmerken van de Moser Chrom2Style Tondeuse:
  • Professionele draadloze tondeuse ook met snoer te gebruiken
  • Krachtige chipped-controlled DC Motor met een vermogen van 5300rpm
  • Prolithium-Ion accu met een looptijd van 2 uur en laadtijd van 1 uur en 20 minuten
  • Precisie Magic Blade II snijmes met scheerlengte van 0.7 – 3.0mm
Meegeleverde accessoires:
  • Oplaadstation met oplaad kabel
  • 4 opzetkammen bestaande uit 3 – 6 – 9 – 12mm
  • Reinigingsborstel
  • Onderhoudsolie

Ontdek ook de andere Chrom2Style Tondeuse bij Vakkappers: Moser Chrom2Style Blending Edition Tondeuse.

Om jouw nieuwe Chrom2Style Tondeuse optimaal te onderhouden en de levensduur aanzienlijk te verlengen, gebruik de Wahl Cleaning Spray regelmatig in combinatie met de Wahl Tondeuse Olie en de Wahl Blade Ice 4-in-1 Spray.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.