Moser Krultang

Actieve filters:
Sorteren op
-25%
adviesprijs 42.96
2663
€ 32,22 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 47.19
2925
€ 35,39 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 49.01
3038
€ 36,76 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Moser krultang: dé professionele haarstylingtool voor perfecte krullen

Om het haar zorgeloos te krullen, maar dan zonder beschadiging, gebruik je een krultang van Moser. Deze professionele krultangen hebben een exclusieve titanium coating. Dankzij deze innovatieve coating dringt de hitte minder diep door in het haar en wordt het haar zo beter beschermd tegen hitte. Ondertussen zorgt de titanium coating voor glanzende, gladde krullen.

 

Snel aan de slag met een korte opwarmtijd

Hoe sneller je favoriete krultang werkt, hoe beter. De krultangen van Moser hebben een opwarmtijd van 30 tot 60 seconden. Met de Curlpro 2 ben je het snelst klaar: deze krultang is in een halve minuut heet en klaar voor gebruik! Voor de Titancurl moet je iets meer geduld hebben. Maar geen zorgen, want ook deze krultang is snel: hij is in 60 seconden volledig opgewarmd.

 

Grove of juist fijne krullen?

Moser heeft krultangen voor alle typen krullen. Voor de fijnste krullen is er de Titancurl met een diameter van 19 mm. Wil je meer grove krullen of slag in het haar maken? Dan is een grotere diameter een goede keuze. De Titancurl is er ook in 25 mm en zelfs 32 mm. Liever zelf de grootte van krullen bepalen? Dan is een conische krultang de meest geschikte tang voor jou. De Moser Curlpro 2 is een conische krultang, wat inhoudt dat het ijzer schuin afloopt. Hierdoor bepaal je zelf de diameter van de krullen, van heel fijn tot grof.

 

Stijlvolle Moser krultang voor in jouw salon

Een krultang van Moser is niet alleen praktisch, maar ook elegant en modern. Het strakke zwarte design van de krultangen zorgt ervoor dat het allround tools zijn die in elke salon passen. Het ontwerp van de Moser krultangen is ook lichtgewicht, zodat je er langdurig mee werkt zonder je arm te overbelasten. De Curlpro 2 is de lichtste in zijn soort: deze professionele krultang weegt zonder snoer slechts 150 gram!

 

Voor elke haarprofessional is er een geschikte Moser krultang. Wil je graag wat hulp bij het kiezen? Of heb je een vraag voor ons? Neem snel contact op, dan helpen we je verder!

De beste merken tegen de scherpste prijzen