Moser Krultang

Actieve filters:
Sorteren op
2663 -25%
€ 32,22 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
2925 -25%
€ 35,39 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3038 -25%
€ 36,76 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Het haar krullen zonder beschadigen?

Om het haar zorgeloos en zonder kans op beschadiging te krullen, gebruik je een krultang van Moser. Deze professionele krultangen zijn voorzien van een exclusieve titanium coating. Dankzij deze hoogwaardige coating dringt de hitte minder diep door in het haar en wordt het haar zo goed mogelijk beschermd tegen beschadiging door hitte. De titanium coating zorgt tevens voor glanzende, gladde krullen.

Hoeveel opwarmtijd heeft je krultang nodig?

Hoe sneller je kan werken met je favoriete krultang, hoe beter. De krultangen van Moser hebben een opwarmtijd variërend van 30 tot 60 seconden. Met de Curlpro 2 ben je het snelst klaar: deze krultang is in een halve minuut heet en klaar om te gebruiken. Voor de Titancurl moet je iets meer geduld hebben. Deze krultang is in 60 seconden volledig opgewarmd.

Grove of juist fijne krullen?

Moser heeft krultangen voor het creëren van alle typen krullen. Voor de fijnste krullen is er de Titancurl met een diameter van 19 mm. Wens je meer grove krullen of slag in het haar te maken? Dan is een grotere diameter een goede keuze. De Titancurl is er ook in 25 mm en zelfs 32 mm. Liever zelf de grootte van krullen bepalen? Dan is een conische krultang de meest geschikte tang voor jou. De Moser Curlpro 2 is een zogenoemde conische krultang, wat inhoudt dat het ijzer schuin afloopt. Hierdoor kan je zelf de diameter van de krullen bepalen, van heel fijn tot grof.

Stijlvolle krultangen voor in jouw salon

Een krultang van Moser is even klassiek als elegant en modern. Het strakke zwarte design van de krultangen zorgt ervoor dat het allround tools zijn die in elke salon passen. Door het slanke silhouette zijn de krultangen bovendien lichtgewicht, waardoor je er langdurig mee kan werken zonder je arm te overbelasten. De Curlpro 2 is de lichtste in z’n soort: deze professionele krultang weegt zonder snoer slechts 150 gram.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic