10%KORTING

Moser Magnetic Premium Opzetkammenset – 6 stuks

41,14 (incl. BTW) 37,03 (incl. BTW)

De Moser Magnetic Premium Opzetkammenset zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de opzetkammen nog langer meegaan en zijn volledig bestand tegen chemische producten die in de salons gebruikt worden. De pasvormen van de opzetkammen zijn speciaal ontworpen zodat ze altijd perfect en naadloos op het snijmes passen. Door het gepatenteerde MAGCLICK-systeem van Moser hebben de […]

Artikel 4015110027638 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Moser Magnetic Premium Opzetkammenset zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de opzetkammen nog langer meegaan en zijn volledig bestand tegen chemische producten die in de salons gebruikt worden.

De pasvormen van de opzetkammen zijn speciaal ontworpen zodat ze altijd perfect en naadloos op het snijmes passen. Door het gepatenteerde MAGCLICK-systeem van Moser hebben de opzetkammen een veilige grip en blijven ze goed op het snijmes zitten ook tijdens gebruik.

De kamranden van de opzetkammen zijn afgerond zodat het een comfortabeler geeft op de huid en glijdt het tevens makkelijker en soepeler door het haar.

Deze Moser Magnetic Premium Opzetkammenset wordt geleverd in een handige opberg box en is uitgerust 6 opzetkammen bestaande uit 1,5 – 3 – 4,5 – 6 – 9 en 12MM.

De Moser opzetkammen zijn geschikt voor de volgende professionele Moser Tondeuses:

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.