Moser Snijmessen

Actieve filters:
Sorteren op
3413 -25%
€ 41,30 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3413 -25%
€ 41,30 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3375 -25%
€ 40,84 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3488 -25%
€ 42,20 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3113 -25%
€ 37,67 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3750
€ 45,38 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
38,-
€ 45,98 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
37,-
€ 44,77 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
37,-
€ 44,77 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
De meest veelzijdige kapsels creëren met je tondeuse?

Het resultaat dat je met een tondeuse bereikt, valt of staat met de keuze van het snijmes. De snijmessen van Moser worden al ruim 75 jaar gemaakt in Duitsland. Deze kwalitatieve, haarscherpe snijmessen voor verschillende doeleinden maken jouw Moser-tondeuse weer als nieuw. De vlijmscherpe snijkanten van de messen garanderen de meest scherpe kapsels, terwijl de haarmessen zacht voor de huid zijn. Moser heeft voor elke techniek en elke haarlengte een geschikt snijmes, van de Texturizing Blades tot de Fading Blades. Alle snijmessen zijn zo ontworpen dat je ze snel en in een handomdraai verwisselt tijdens het scheren. Een snijmes voor tondeuses dient ter vervanging van een oud snijmes, of als toevoeging voor meer specifieke wensen, zoals het creëren van fades, contouren en shape-ups.

Het meest gedetailleerde trimwerk

Met een trimmersnijmes van Moser creëer je de meest delicate contouren en precieze randen. Voor nauwkeurig trimmen, lijnen en al het gedetailleerde werk zijn er snijmessen met een lengte van 0,3 en 0,4 mm. De speciale T-Blade is geschikt voor hals- en baardlijnen en contouren. Aan de slag met edge lining en shape-ups? Dan is het U-Blade meer geschikt. Dankzij het easy cleaning-systeem zijn alle snijmessen voor trimmers (én tondeuses) makkelijker te reinigen dan ooit. Ook de snijmesssen voor trimmers zijn beschikbaar met carboncoating, voor een nog langere levensduur van je favoriete snijmes en het nog makkelijk reinigen van je mes.

Hoe verleng je de houdbaarheid van je snijmessen?

Om de levensduur van snijmessen te verlengen, maakt Moser gebruik van een unieke carboncoating. Deze coating met diamantachtige eigenschappen maakt het snijmes tot veertig keer duurzamer dan ieder ander snijmes van een tondeuse of trimmer. Dankzij de coating heeft het snijmes een hoge hardheid en os het mes meer slijtvast, waardoor het een veel langere levensduur heeft. Daarnaast heeft het snijmes minder onderhoud nodig en kan je het snijmes vochtig reinigen. Voor het verlengen van de houdbaarheid van je favoriete Moser-snijmessen is er bovendien de Blade Care Set, met onder meer onderhoudsolie voor het in perfecte staat houden van je snijmessen.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic