Moser Stijltang

Actieve filters:
Sorteren op
-17%
adviesprijs 29.28
20,-
€ 24,20 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 45.98
2850
€ 34,49 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 59.90
3713
€ 44,93 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Gebruik de Moser stijltang voor steil, zacht en beschermd haar

Moser stijltangen bevatten altijd de laatste technologische snufjes voor het beste resultaat. Gebruik dus een Moser stijltang om het haar zo glad en glanzend mogelijk te houden tijdens het stylen! 

De extra lange, zwevende platen van de stijltangen zijn afgewerkt met keramiek en toermalijn, wat voor het mooiste gladde resultaat zorgt. Toermalijn is een beschermend mineraal dat door Moser is toegevoegd aan de keramische platen van de stijltangen. Het zorgt ervoor dat het haar wordt gestyled zonder het te beschadigen. Toermalijn stoot negatieve ionen uit, wat het haar extra beschermt. Bovendien zorgt de toermalijntechnologie van de stijltangen voor antistatisch haar en rekent het af met pluizend haar!

 

Nooit meer afgebroken haar na het stylen

De nieuwe generatie stijltangen van Moser zorgt ervoor dat je het haar zorgeloos kunt stylen, zonder haarbreuk. Alle stijltangen van Moser hebben flexibele, zwevende keramische platen die meebewegen tijdens het stylen. Dit vermindert beschadiging en maakt de kans op haarbreuk een stuk kleiner. Dankzij de extra brede platen van 90 en 100 mm kun je meer haar tegelijkertijd stylen, waardoor de kans op beschadiging nog eens extra afneemt.

 

Moser stijltang met korte opwarmtijd

Hoe korter de opwarmtijd van een stijltang, hoe sneller jij als haarprofessional aan de slag kunt! Dat is het motto van de Moser stijltang. De Moser Ceraline heeft een extra korte opwarmtijd van slechts 25 seconden, waardoor je na nog geen halve minuut aan de slag kan. De Cerastyle Pro heeft ook een snelle opwarmtijd: in 30 seconden is deze heet en kan je ermee werken.

 

Op zoek naar een Moser stijltang voor onderweg?

De Moser Cerastyle Mini is de ideale stijltang voor onderweg, met een gewicht van slechts 60 gram. Lichter dan dit model wordt het niet! Deze Moser stijltang steilt het haar op 180 °C en wordt geleverd in een hittebestendige reistas. Ideaal als je veel onderweg bent en je stijltang bij je wilt hebben.

 

Elegante Moser stijltangen voor in jouw salon

Alle stijltangen van Moser hebben een mooi, elegant design. De modellen zijn klassiek en eenvoudig, en toch heel erg stijlvol. De Cerastyle Pro is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. De overige stijltangen zijn klassiek zwart. Alle professionele stijltangen van Moser liggen ergonomisch in de hand en hebben een lang snoer waardoor je er gemakkelijk mee werkt.

 

Voor iedere haarprofessional is er een geschikte Moser stijltang! Heb je een vraag over een van onze producten of ben je op zoek naar advies? Neem dan snel contact op met onze klantenservice.

De beste merken tegen de scherpste prijzen