Moser Stijltang

Actieve filters:
Sorteren op
20,- -17%
€ 24,20 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
2850 -25%
€ 34,49 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3713 -25%
€ 44,93 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Het haar stijlen zonder het te beschadigen?

Moser maakt voor haar stijltangen gebruik van de laatste technologische snufjes om het haar zo glad en glanzend mogelijk te houden tijdens het stijlen. De extra lange, zwevende platen van de stijltangen zijn afgewerkt met keramiek en toermalijn, wat voor het mooiste gladde resultaat zorgt. Toermalijn is een beschermend mineraal dat door Moser is toegevoegd aan de keramische planten van de stijltangen zodat het haar kan worden gestyled zonder het te beschadigen. Toermalijn stoot negatieve ionen uit, wat het haar beschermt. Bovendien zorgt de toermalijntechnologie van de stijltangen voor antistatisch, niet-pluizig haar.

Nooit meer afgebroken haar na het stijlen?

De nieuwe generatie stijltangen van Moser zorgt ervoor dat je het haar zorgeloos kunt stylen, zonder risico op haarbreuk. Alle stijltangen van Moser hebben flexibele, zwevende keramische platen die meebewegen tijdens het stylen. Hierdoor beschadigt het haar minder snel en is de kans op haarbreuk stukken kleiner. Dankzij de extra brede platen van 90 en 100 mm kun je bredere stroken haar tegelijkertijd behandelen, waardoor de kans op beschadiging tevens afneemt.

Hoe snel wil je van start met je stijltang?

Hoe korter de opwarmtijd van een stijltang, hoe sneller jij ermee kan werken als haarprofessional. De Moser Ceraline heeft een extra korte opwarmtijd van slechts 25 seconden, waardoor je na nog geen halve minuut na het inschakelen van de stijltang aan de slag kan. De Cerastyle Pro heeft eveneens een snelle opwarmtijd: in 30 seconden is deze heet en kan je ermee werken.

Op zoek naar een stijltang voor onderweg?

De Moser Cerastyle Mini is de ideale stijltang voor onderweg, met een gewicht van slechts 60 gram. Deze handzame stijltang van Moser stylet het haar op 180 °C en komt in een hittebestendige reistas. Ideaal voor wanneer je veel onderweg bent en je stijltang op locatie nodig hebt.

Elegante stijltangen voor in jouw salon

Alle stijltangen van Moser hebben een aantrekkelijk, elegant design. De modellen zijn klassiek en eenvoudig, en toch heel erg stijlvol. De Cerastyle Pro is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. De overige stijltangen zijn klassiek zwart. Alle professionele stijltangen van Moser liggen ergonomisch in de hand en hebben een lang snoer waardoor je er gemakkelijk mee kan werken.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic