Moser Trimmer

Actieve filters:
Sorteren op
27088 -28%
€ 327,76 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
11613 -28%
€ 140,52 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
27,- -25%
€ 32,67 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
7163 -25%
€ 86,67 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
11213 -25%
€ 135,68 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
5175 -25%
€ 62,62 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
27,- -25%
€ 32,67 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
12,-
€ 14,52 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
7913 -25%
€ 95,75 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar

Al het allround trimwerk in jouw salon doe je met een trimmer van Moser. Deze krachtige trimmers helpen je verfijnde details te creëren. Met een trimmer van Moser ben je verzekerd van topkwaliteit.

Draadloze of bekabelde trimmers, waar kies je voor?

Voor de meeste kappers en barbers is een draadloze trimmer de meest logische keuze. Immers: met een draadloos exemplaar kan je flexibel werken en ben je niet afhankelijk van de afstand tot een stopcontact. De trimmers van Moser zijn overwegend draadloos, waardoor je er gemakkelijk mee werkt. De looptijd van een Moser-trimmer varieert tussen de 60 en 85 minuten, maar mét snoer is de trimmer langer te gebruiken. Stippen we gelijk een groot voordeel van de trimmers van Moser aan: ze zijn ook besnoerd te gebruiken!

Lichtgewicht Moser-trimmers

Hoe lichter het apparaat, hoe ergonomischer je ermee kan werken. Een lichtgewicht trimmer is nou eenmaal minder belastend voor je handen en gewrichten. Met de Moser Li+Pro 2 Mini heb je een superlicht toestel in handen: de trimmer weegt slechts 120 gram. Iets zwaarder – amper merkbaar – zijn de Moser Chromini Pro 2, Moser T-Cut en de slanke Neoliner, met een gewicht van respectievelijk 130 en 135 gram.

Het uiterlijk van je trimmer

Maak van je trimmer een eyecatcher in je salon en kies voor een opvallend rosegold design. De Moser Li+Pro 2 Mini heeft een innovatieve carbon coating en is uitgerust met de meest geavanceerde opties, waaronder een superstille chipgestuurde motor. Is glanzend zwart jouw ding? Dan zal de Moser Neoliner je bevallen. Deze stijlvolle trimmer heeft een eenvoudig, maar strak design.

Combinatiesets van Moser

We snappen als geen ander dat je je trimmer graag matcht met een tondeuse uit dezelfde lijn. De Neoliner is er in een voordeelset waarin de trimmer wordt gecombineerd met een tondeuse. Ook de T-Cut en Chromoni Pro2 zijn er in handige combinatiesets. Doe er je voordeel mee!

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic