30%KORTING

Tondeo C Line Butler Classic 46 Coupeschaar 6.25"

210,54 (incl. BTW) 147,38 (incl. BTW)

Tondeo C Line Butler Classic 46 Coupeschaar 6.25” is een professionele coupeschaar uit de C-Line van het merk Tondeo. Deze coupeschaar is gemaakt van hoogwaardig verchroomde roestvrij staal en speciaal ontwikkeld voor de veeleisende barber. Met zijn buitengewone prestaties knip je moeiteloos de lastigste haartype. Met zijn snijblad met 46 effileertanden maken deze schaar de perfecte schaar voor het uitdunnen en op knippen van haar.

Artikel 4029924076072 Categorieën , , ,

Beschrijving

Tondeo C Line Butler Classic 46 Coupeschaar 6.25” is een professionele coupeschaar uit de C-Line van het merk Tondeo. Deze coupeschaar is gemaakt van hoogwaardig verchroomde roestvrij staal en speciaal ontwikkeld voor de veeleisende barber. Met zijn buitengewone prestaties knip je moeiteloos de lastigste haartype. Met zijn snijblad met 46 effileertanden maken deze schaar de perfecte schaar voor het uitdunnen en op knippen van haar.<br>
Tondeo scharen inspireren door hun ontwerp, ergonomie, kwaliteit en functionaliteit. Scharen die ideaal in de hand liggen en waarmee elke barber of kapper het juiste knipgevoel ervaart. De scharen van Tondeo zijn allemaal handgemaakt in Solingen, de city of blades.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.