30%KORTING

Tondeo Premium Line Countess Offset Tulip 6.0" Coupeschaar

894,20 (incl. BTW) 625,93 (incl. BTW)

De Tondeo Countess Offset Tulip 6.0” is een elegante en uiterst luxe coupeschaar uit de Premium Line van het merk Tondeo. Gemaakt van het hoogwaardigste vanadium staal en het sub-zerohardingsprocedé maakt deze schaar bijzonder duurzaam waardoor de schaar levenslang meegaat.  Met zijn geïntegreerde Conblade snijvlakken en extreem convexe bladen met holle slijpbewerking zorgen voor een […]

Artikel 4030363113938 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Tondeo Countess Offset Tulip 6.0” is een elegante en uiterst luxe coupeschaar uit de Premium Line van het merk Tondeo. Gemaakt van het hoogwaardigste vanadium staal en het sub-zerohardingsprocedé maakt deze schaar bijzonder duurzaam waardoor de schaar levenslang meegaat.  Met zijn geïntegreerde Conblade snijvlakken en extreem convexe bladen met holle slijpbewerking zorgen voor een sensationeel en boterzacht knipgevoel. Met zijn  snijblad met 38 effileertanden maken deze schaar de perfecte schaar voor het uitdunnen en op knippen van haar. Het handvriendelijke ergonomische design met een duimoog onder een hoek geplaatst, ligt de Countess zeer comfortabel in de hand van elke top stylist. De fijn gepolijste gangvoering zorgen voor een knipbeweging die zo zacht is als boter. Wil je de knipbeweging van de schaar aanpassen naar jouw eigen kniptechniek? Stel de schaar helemaal af naar jou wens met de speciale Comfort-schroef.

Tondeo scharen inspireren door hun ontwerp, ergonomie, kwaliteit en functionaliteit. Scharen die ideaal in de hand liggen en waarmee elke barber of kapper het juiste knipgevoel ervaart. De scharen van Tondeo zijn allemaal handgemaakt in Solingen, de city of blades.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.