30%KORTING

Tondeo S Line Supra Offset Black 5.5" Knipschaar

482,79 (incl. BTW) 337,95 (incl. BTW)

De Tondeo S Line Supra Offset Black 5.5″ kappersschaar luxe kappersschaar uit de S Line van het merk Tondeo. De Tondeo Supra Offset Black is een elegante klassieke professionele kappersschaar die geliefd is bij kappers & barbers werelwijd. Beleef de wereld van snelheid en precisie met de Supra Offset Black schaar. Gemaakt van het hoogwaardigste vanadium staal en het sub-zerohardingsprocedé maakt deze schaar bijzonder duurzaam waardoor de schaar levenslang meegaat.  Met zijn convexe bladen met holle slijpbewerking zorgen stabiliteit. Met zijn vlijmscherpe snijvlakken die zo scherp zijn als een scheermes, en de uiterst kleine snijhoek, heeft deze schaar uitzonderlijke knipeigenschappen. De fijn gepolijste gangvoering zorgen voor een knipbeweging die zo zacht is als boter. Stel de Supra Offset Black helemaal persoonlijk af op jouw werkhouding met de special Comfort-schroef.

Artikel 4030363113839 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Tondeo S Line Supra Offset Black 5.5″ kappersschaar luxe kappersschaar uit de S Line van het merk Tondeo. De Tondeo Supra Offset Black is een elegante klassieke professionele kappersschaar die geliefd is bij kappers & barbers werelwijd. Beleef de wereld van snelheid en precisie met de Supra Offset Black schaar. Gemaakt van het hoogwaardigste vanadium staal en het sub-zerohardingsprocedé maakt deze schaar bijzonder duurzaam waardoor de schaar levenslang meegaat.  Met zijn convexe bladen met holle slijpbewerking zorgen stabiliteit. Met zijn vlijmscherpe snijvlakken die zo scherp zijn als een scheermes, en de uiterst kleine snijhoek, heeft deze schaar uitzonderlijke knipeigenschappen. De fijn gepolijste gangvoering zorgen voor een knipbeweging die zo zacht is als boter. Stel de Supra Offset Black helemaal persoonlijk af op jouw werkhouding met de special Comfort-schroef. <br>

De Tondeo S Line Supra Offset Black kappersschaar is verkrijgbaar in 4 formaten:

  • 5,0 Inch
  • 5,5 Inch
  • 6,0 Inch
  • 7,0 Inch

Tondeo scharen inspireren door hun ontwerp, ergonomie, kwaliteit en functionaliteit. Scharen die ideaal in de hand liggen en waarmee elke barber of kapper het juiste knipgevoel ervaart. De scharen van Tondeo zijn allemaal handgemaakt in Solingen, de city of blades.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.