Wahl Föhn

Actieve filters:
Sorteren op
5625 -25%
€ 68,06 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
2963 -25%
€ 35,85 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
5550 -25%
€ 67,16 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Krachtige haardrogers van Wahl

Met de föhns van Wahl droog je ieder type haar in een handomdraai. De professionele föhns hebben een krachtige AC-motor met vermogens tussen de 2000 en 2400 Watt, waardoor ze het haar binnen no-time droogblazen. De föhns hebben een krachtige ingebouwde ventilator, waardoor je verzekerd bent van een maximale luchtstroom. Binnen het assortiment is een van de meest krachtige keuzes de TurboBooster3400 Ergolight, een lichtgewicht föhn die uitblinkt in vermogen. Door de korte droogduur is deze professionele föhn van Wahl een slimme keuze.

Haar drogen zonder het te beschadigen

De föhns van Wahl combineren een ionische technologie met toermalijn. Door een grill van toermalijn – een beschermend mineraal – wordt het haar op zachte wijze gedroogd zonder het te beschadigen. Toermalijn staat erom bekend negatieve ionen uit te stoten, wat het haar beschermt. Bovendien ben je met deze technologie verzekerd van antistatisch, pluisvrij haar. Om het haar niet altijd heet te drogen en het haar zo te beschermen, hebben de haardrogers van Wahl ook een koude-luchtfunctie.

De meest stijlvolle föhns van Wahl

De föhns van Wahl zijn stijlvolle eyecatchers in jouw salon. De in mat of glanzend zwart uitgevoerde föhns hebben een strak design en worden gekenmerkt door hun slanke, handzame vorm. Op zoek naar een föhn die echt in het oog springt? De Wahl 5 Star Barber Dryer heeft een retro design met chroom details en is met recht het de meest opvallende haardroger die het assortiment van Wahl rijk is. Behalve in design blinkt deze opvallende föhn uit in mogelijkheden en vermogen. Met een motor van 2200 Watt, drie temperatuurstanden, twee snelheden en een coating van toermalijn is de 5 Star Barber Dryer een van de pronkstukken van Wahl.

Accessoires voor Wahl-föhns

Krullen meer definitie geven of stijl haar volumineuzer föhnen, kan met het diffuser-opzetstuk van Wahl. Deze universele diffuser is geschikt voor de 5 Star Barber Dryer, de TurboBooster 3400 ErgoLight en de Super Dry Föhn. Deze en meer accessoires voor jouw Wahl-föhn maken het assortiment van Wahl compleet.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic