Wahl Trimmer

Actieve filters:
Sorteren op
Nabestellen
Pre-order
Nieuw
15620 -17%
€ 189,00 incl. btw
Nu besteld, vanaf 01-04 in huis
Uitverkocht
135,- -25%
€ 163,35 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
96,- -31%
€ 116,16 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Uitverkocht
7725 -25%
€ 93,47 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Uitverkocht
6413 -25%
€ 77,60 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
6938 -25%
€ 83,95 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
7313 -25%
€ 88,49 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
11288 -25%
€ 136,58 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
7725 -25%
€ 93,47 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
7725 -25%
€ 93,47 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Cordless trimmer van Wahl

Een trimmer voor al het precieze werk en de meest verfijnde details?

Die vind je bij Wahl. Een snoerloze trimmer heeft als grootste voordeel dat je ermee door je hele zaak kan bewegen. Je bent niet beperkt tot een aantal meter, waardoor een cordless trimmer een praktische keuze is. Een cordless trimmer heeft een korte laadtijd (in een uur is-ie weer vol) en loopt vaak bijna twee uur. Goed om te weten: een snoerloze trimmer is ook mét snoer te gebruiken. Handig voor wanneer je veel klanten hebt en geen tijd om te wachten.

Trimmers met snoer

Bij Wahl vind je verschillende trimmers die wél zijn voorzien van een snoer. Ideaal voor wanneer je geen tijd hebt om de accu van jouw trimmer vol te laden. Een best-selling trimmer voor lang en zwaar gebruik is de Wahl Detailer T-Wide, met een snoerlengte van 2,4 meter. Hierdoor kan je urenlang trimmen en loop je dankzij de lange cordlengte toch met gemak om je klant heen. Een trimmer met snoer is vaak krachtiger, waardoor je ‘m langduriger kan gebruiken.

Het design van jouw Wahl-trimmer

Strak zwart, eyecatching wit of elegant bordeauxrood: de trimmers van Wahl blinken uit in design. Er valt genoeg te kiezen! Match het design van je trimmer met die van je tondeuse, of ga voor een set waarin je zowel een trimmer als tondeuse vindt, zoals de Wahl Combi Super Taper + Trimmer. De 5 Star Series van Wahl biedt de meest luxueuze trimmers, uitgevoerd in chique bordeauxrood.

Accessoires voor jouw trimmer

Als barber of kapper doe je er alles aan om je tondeuses en trimmers zo lang mogelijk mooi te houden. Onderhoud ze goed door de snijmessen op tijd te vervangen. Zo is er een los snijmes voor bijvoorbeeld de Wahl Detailer T-Wide. Ook doe je er goed aan de trimmer na elk gebruik te reinigen met het onderhoudsborsteltje dat bij de trimmer zit. De Wahl Blade Ice 4-in-1 Spray gaat roestvorming tegen en zorgt ervoor dat jouwe Wahl-tondeuse of -trimmer langer meegaat. Absolute must-have!

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic