25%KORTING

Wahl Beret Black Stealth Trimmer

116,16 (incl. BTW) 87,12 (incl. BTW)

Kies jij voor de Wahl Beret Trimmer? Dan kies je voor een tijdloze en een favoriete trimmer van vele professionele barbers en kappers.  De Wahl Beret trimmer is geheel draadloos en heeft een prachtig design. Door zijn krachtige motor, staat de Wahl Beret bekend om zijn prestaties als de perfecte een super kort scherende trimmer. Met de speciale lithium batterij, kan je de Wahl Beret trimmer tot wel 75 minuten onafgebroken gebruiken. Is de batterij van je trimmer toch op? Geen zorgen, je laat de batterij in 60 minuten weer helemaal op. Als je geen tijd hebt om te wachten, dan koppel je makkelijk de trimmer aan de snoer en je kan meteen aan de slag. De Wahl Beret trimmer heeft een lengte van is 0,4mm en is hierdoor het perfecte tool voor het fijnste trim- en scheerwerk.

Kenmerken van de Wahl Beret Trimmer:

  • Zowel draadloos als bedraad te gebruiken
  • Lange gebruiksduur en snelle oplaadtijd met de Lithium Ion batterij
  • Kniplengte: 0,4 mm
  • Meegeleverde accessoires: 4 opzetkammen (3, 6, 9, 12mm)
Artikel 5996415032864 Categorieën , , ,

Beschrijving

Net als zijn chromen broertje, is de Wahl Beret Black Stealth Trimmer een favoriete trimmer van vele professionele barbers en kappers.  Deze trimmer is geheel draadloos en heeft een prachtig design. Door zijn krachtige motor, staat de trimmer bekend om zijn prestaties als de perfecte een super kort scherende trimmer. Met de speciale lithium batterij, kan je de  trimmer tot wel 75 minuten onafgebroken gebruiken. Is de batterij van je trimmer toch op? Geen zorgen, je laat de batterij in 60 minuten weer helemaal op. Als je geen tijd hebt om te wachten, dan koppel je makkelijk de trimmer aan de snoer en je kan meteen aan de slag. De Wahl Beret Black Stealth trimmer heeft een lengte van is 0,4mm en is hierdoor het perfecte tool voor het fijnste trim- en scheerwerk.

Kenmerken van de Trimmer:

  • Zowel draadloos als bedraad te gebruiken
  • Lange gebruiksduur en snelle oplaadtijd met de Lithium Ion batterij
  • Kniplengte: 0,4 mm
  • Meegeleverde accessoires: 4 opzetkammen (3, 6, 9, 12mm)
 Ontdek ook de Wahl Combipack en profiteer van uitzonderlijke prijzen:

Om jouw tondeuses en trimmers optimaal te onderhouden en de levensduur aanzienlijk te verlengen, gebruik de Wahl Cleaning Spray regelmatig in combinatie met de Wahl Tondeuse Olie en de Wahl Blade Ice 4-in-1 Spray.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.