Moser Accessoires

Actieve filters:
Sorteren op
1050 -17%
€ 12,71 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
12,- -17%
€ 14,52 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
16,-
€ 19,36 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Maak je Moser-verzameling compleet

Werk je in jouw salon met Moser? Maak je verzameling compleet met de praktische accessoires waarmee je het werken met Moser nog prettiger maakt. In het assortiment accessoires van Moser vind je onder meer handdoeken, stijlvolle kapmantels, een waterspuit die ook ondersteboven te gebruiken is, een nekborstel en meer. Deze handige Moser-accessoires zijn voor iedere haarprofessional een must-have, of je nu dagelijks of wekelijks met Moser werkt. Reis je als kapper of barber veel? Dan is de stevige, grote reistas voor tools onmisbaar. Met deze praktische tas met veel opbergvakken vervoer je al je Moser-apparaten veilig.

Hoe onderhoud je je Moser-tondeuse of -trimmer?

Je hebt het langst plezier van je favoriete tondeuse of trimmer van Moser als je het apparaat na ieder gebruik haarvrij en goed schoon maakt. Dit kan met het reinigingsborsteltje dat is meegeleverd bij het apparaat. Wil je de levensduur van je tondeuse of trimmer vergroten? Reinig en onderhoud je tools dan met de Blade Care Set van Moser. In deze set vind je reinigingsspray en onderhoudsolie die je tools beschermt tegen slijtage en de snijmessen haarscherp houdt. Onderhoud je tools regelmatig om ze hygiënisch in gebruik te houden én om het slijtageproces te vertragen.

Verdwaalde haartjes de baas zijn?

Wie veel met een tondeuse en trimmer werkt, weet hoe belangrijk het is om verdwaalde haartjes te verwijderen. Afgeschoren haartjes verwijder je op zachte wijze met de Mini Fade Brush of de zijdezachte nekborstel van Moser. Deze stijlvolle nekborstel met zwart houten handvat is het ideale accessoire voor iedereen die regelmatig met een Moser-tondeuse werkt.

Losse snijmessen en opzetkammen van Moser

Ook de losse opzetkammen en snijmessen maken deel uit van het aanbod accessoires van Moser. Maak je tondeuse of trimmer compleet of breid uit met extra opzetkammen, om van je tondeuse een veelzijdige tool te maken. De opzetkammen variëren in lengte van 1,5 mm tot 25 mm. Op zoek naar meerdere snijmessen of opzetkammen? Ze komen ook in multi-packs met daarin verschillende varianten.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic