Kappersfietsen

Actieve filters:
Sorteren op
-20%
adviesprijs 170.61
11280
€ 136,49 incl. btw
Levering in 7-10 werkdagen
-20%
adviesprijs 238.37
15760
€ 190,70 incl. btw
Levering in 7-10 werkdagen
-20%
adviesprijs 257.73
17040
€ 206,18 incl. btw
Levering in 7-10 werkdagen
-20%
adviesprijs 263.78
17440
€ 211,02 incl. btw
Levering in 7-10 werkdagen
-20%

Kappersfietsen

Mirplay Kappersfiets NIL

adviesprijs 125.84
8320
€ 100,67 incl. btw
Levering in 7-10 werkdagen
-20%
adviesprijs 79.86
5280
€ 63,89 incl. btw
Levering in 7-10 werkdagen
-20%
adviesprijs 238.37
15760
€ 190,70 incl. btw
Levering in 7-10 werkdagen
-20%
adviesprijs 146.41
9680
€ 117,13 incl. btw
Levering in 7-10 werkdagen

Als kapper is comfortabel en ergonomisch kunnen werken erg belangrijk. De juiste kappersfiets of kapperskruk zorgt daarvoor. Daarom hebben we een breed aanbod van kwalitatieve kappersfietsen. Ze zijn gemaakt van sterk materiaal, zijn in hoogte verstelbaar en bieden comfort. Zo doe je als kapper de hele dag gerust je werk, zonder pijn aan je rug aan het einde van de dag. Naast stijlvol zijn onze kappersfietsen ook erg praktisch in gebruik. De soepele wielsystemen van de kapperskrukken zijn bijvoorbeeld haarbestendig, zodat ze altijd soepel blijven.

 

Ergonomische kappersfietsen en kapperskrukken

Werk je zittend of staand? Als kapper wissel je je houding waarschijnlijk graag af. Om je werk zittend te doen, is een kappersfiets of kapperskruk een onmisbaar item in je salon. Voor extra comfort kies je een kappersfiets met rugleuning. Een goede kappersfiets stimuleert een actieve werkhouding en zorgt ervoor dat je staand knippen ergonomisch verantwoord afwisselt met zittend werken. 

 

Kappersfiets met platte zitting of ponyzadel

Een kapperskruk kan een plat zadel of een zogenoemd ponyzadel hebben. Welk zadel je voor je kappersfiets kiest, hangt af van jouw voorkeur. Op welk zadel zit je het prettigst? Wat zit voor jou het fijnst? Een zadelkruk (de kapperskruk met ponyzadel) heeft als belangrijkste voordelen dat dit type kappersfiets je zithouding verbetert, de bloedcirculatie stimuleert en rug- en nekklachten vermindert. Een platte zadelkruk of kappersfiets (ook wel tabouret genoemd) is ook een prima keuze: ook dit type kapperskruk laat je rechtop zitten.

 

Kappersfiets met wieltjes

Als kapper wil je snel en moeiteloos om je klant heen kunnen werken. Een kappersfiets met wieltjes biedt je de mogelijkheid. Om prettig zittend je werk te doen, adviseren we altijd een kappersfiets met wieltjes. De zwenkwielen zijn 360 graden draaibaar, waardoor je je snel en soepel verplaatst. De meeste wielen van kappersfietsen zijn afneembaar. Zo maak je ze makkelijk schoon en ontdoe je de wieltjes van haren, stof en ander vuil.

 

De beste kwaliteit kappersfietsen

Waarschijnlijk gebruik je je kappersfiets een flink aantal uur per dag. Een lange levensduur is dus van groot belang wanneer je een kapperskruk aanschaft. Al onze kappersfietsen zijn gemaakt van het beste materiaal, waardoor de werkstoelen voor kappers lang meegaan en mooi blijven. Door de vulling van schuim met hoge dichtheid zitten de kappersfietsen comfortabel. Zo wordt zittend knippen leuker dan ooit, en blijft het heerlijk comfortabel.

 

Welke kappersfiets kies je?

De keuze voor een kappersfiets is erg persoonlijk. Voor welk model ga je en welke zitting is voor jou het meest geschikt? Je kunt bij ons altijd terecht voor advies om een geschikte kapperskruk te kiezen of lees alvast onze blog over het kiezen van de juiste kappersfiets.

We helpen je graag om een goede kappersfiets te kiezen, maar zijn ook gespecialiseerd in custom made salonoplossingen. We helpen je dan niet alleen bij de kapperskruk, maar ontwerpen de totaalinrichting van jouw salon volledig op maat. Door te kiezen voor een custom made oplossing voor jouw kapsalon ben je verzekerd van een unieke stijl én het beste werkcomfort. Kies je voor custom made, dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Net zoals al onze kappersmeubels, bieden we de custom salonoplossingen aan voor een scherpe prijs. Neem dus snel contact op!

De beste merken tegen de scherpste prijzen