28%KORTING

Wahl Cordless Legend Tondeuse

206,91 (incl. BTW) 149,00 (incl. BTW)

Wahl gaat draadloos met zijn meest legendarische tondeuse met de nieuwe Wahl Cordless Legend Tondeuse. Wahl heeft de nieuwste tondeuse uit zijn 5-Star Series ontworpen op basis van de buitengewone prestaties van zijn gesnoerde voorganger de Wahl Legend Tondeuse. En verder ontwikkeld voor de ultieme scheerprestaties met volledige flexibiliteit om aan de hoge verwachtingen van […]

Artikel 0043917859460 Categorieën , , ,

Beschrijving

Wahl gaat draadloos met zijn meest legendarische tondeuse met de nieuwe Wahl Cordless Legend Tondeuse.

Wahl heeft de nieuwste tondeuse uit zijn 5-Star Series ontworpen op basis van de buitengewone prestaties van zijn gesnoerde voorganger de Wahl Legend Tondeuse. En verder ontwikkeld voor de ultieme scheerprestaties met volledige flexibiliteit om aan de hoge verwachtingen van de professionele kapper en barbers te voldoen.

Net zoals de gesnoerde Wahl Legend Tondeuse, is de Cordless Legend Tondeuse uitgerust met een duurzame en krachtige DC met een vermogen van 6500rpm. Naast de krachtige motor, is deze professionele draadloze tondeuse voorzien van efficiënte en eveneens duurzame Lithium-ion accu zonder memory-effect. Hiermee heeft deze een tondeuse een ongekende lange looptijd van maar liefst 100 minuten en laad je batterij volledig op in slechts 60 minuten. Hierdoor heeft de Cordless Legend Tondeuse de langste looptijd ten opzichte van alle andere draadloze Wahl tondeuses.

De snijmessen van de Cordless Legend zijn voorzien de “Crunch” technologie van Wahl en dit samen met de welbekende Legend Wedge snijmes, kan je met de Cordless Legend nog gelijkmatiger en preciezer werken voor het creëren van de perfecte fade.

Met de verbeterde verstelhendel van metaal, is nu langer zodat je nu nog makkelijker en sneller de gewenste scheerlengte kan instellen. Door zijn lichtgewicht van slechts 295 gram is ergonomie gegarandeerd.

Kenmerken van de Wahl Cordless Legend Tondeuse:
  • Professionele draadloze tondeuse ook met snoer te gebruiken
  • Krachtige DC Motor met een vermogen van 6500rpm
  • Crunch technologie en Wedge snijmes ideaal voor het creëren van fades
  • Lange looptijd van 100 minuten, 60 min oplaadtijd
  • Scheerlengte van 0.7 tot 1.7mm in te stellen met verstelhendel
Meegeleverde accessoires:
  • 8 Wahl Premium opzetkammen (1.5 – 3 – 4.5 – 6 – 10 – 13 – 19 – 25mm)
  • Tondeuse kam groot
  • Onderhoudsolie
  • Reinigingsborstel

Wil je jouw nieuwe Wahl draadloze tondeuse op een stijlvolle en praktische manier opladen? Ontdek dan ook de Wahl Cordless Clipper Oplaadstation.

Om jouw tondeuses en trimmers optimaal te onderhouden en de levensduur aanzienlijk te verlengen, gebruik de Wahl Cleaning Spray regelmatig in combinatie met de Wahl Tondeuse Olie en de Wahl Blade Ice 4-in-1 Spray.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.